Η φοιτήτρια έκανε sex αλλά δεν κατάλαβε ότι με τις φωνές σήκωσε στο πόδι ένα οικοδομικό τετράγωνο.


Τους «ξεσήκωσε» με τις φωνές τηςΤην αστυνομία αναγκάστηκαν να καλέσουν κάτοικοι συνοικίας στο κέντρο της Πάτρας προκειμένου να κάνουν μία φοιτήτρια να… σωπάσει επειδή είχε ξεσηκώσει τη γειτονιά με τις ερωτικές της κραυγές....

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Δοϊράνης, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Μάλιστα στο κέντρο επιχειρήσεων της άμεσης δράσης έγιναν όχι μία αλλά δύο τηλεφωνικές κλήσεις, από δύο διαφορετικούς κατοίκους. 


Στην πρώτη κλήση δεν υπήρξε άμεση αστυνομική ανταπόκριση αφού προφανώς οι αστυνομικοί πίστευαν ότι θα ξεπερνιόταν γρήγορα το πρόβλημα. Αλλά δυστυχώς συνεχίστηκε κι έτσι υπήρξε νέα διαμαρτυρία κατοίκων, οπότε δόθηκε το σχετικό σήμα στο πλήρωμα του περιπολικού που εκείνη την ώρα κινείτο κοντά στη συγκεκριμένη περιοχή. 


Οι αστυνομικοί έφθασαν και μάλλον και οι ίδιοι διαπίστωσαν ότι οι γείτονες δεν είχαν άδικο αφού λόγω της γενικής ησυχίας που επικρατούσε οι φωνές της νεαρής είχαν ξεσηκώσει όλο το τετράγωνο! 


Κάποιοι μάλιστα στέκονταν στις μπαλκονόπορτες μη μπορώντας να κοιμηθούν. Και όπως έλεγαν στις τηλεφωνικές τους κλήσεις, δεν ήξεραν τι να πουν στα μικρά παιδιά τους που ρωτούσαν επίμονα... «τι κραυγές ήταν αυτές». 


Τελικά ο ένας από τους δύο αστυνομικούς κατέβηκε από το περιπολικό και χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος της φοιτήτριας. Η νεαρή απάντησε κανονικά και ο ένστολος την ενημέρωσε για το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί, ζητώντας της να... χαμηλώσει λίγο την ένταση της φωνής της. 
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια