Δεν ήταν απλή δασκάλα ήταν καθηγήτρια στο sex. Στο φως η κατάθεση του 15χρονου...


Η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή ήταν το πρόσωπο το οποίο συνετέλεσε στην αποκάλυψη του σκανδάλου, όταν είδε τα hot μηνύματα που έστελνε η δασκάλα στο γιο της μέσω... ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης....

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το μήνυμα που συντάραξε τη μητέρα του 15χρονου και κατάλαβε πως το παιδί της είχε πέσει στα δίχτυα της 22χρονης ήταν το εξής: «Η... που μου έκανες προχθές στο σπίτι σου με εξακόντισε στα ουράνια. Θέλω να μου το ξανακάνεις αυτό το κόλπο!» Η μητέρα ένιωσε να χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Παράλληλα μίλησε με τον γιο της, με αποτέλεσμα το παιδί να της αποκαλύψει πως γνώρισε πριν από πέντε μήνες τη δασκάλα στο προφίλ της στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και αμέσως απέκτησαν προσωπική επαφή με την 22χρονη. Η οποία τον μύησε σε σύντομο χρονικό διάστημα στα μυστικά του σεξ.


Μάλιστα, το παιδί αποκάλυψε στη μητέρα του πως η 22χρονη τον είχε πείσει να ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, με κρητική γραβιέρα και φρέσκο λάδι, ώστε να είναι συνεχώς σε.... φόρμα και να κάνουν ακατάπαυστα σεξ!
nonews-news.blogspot.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια