Η βόλτα του Κ. Καραμανλή και της Νατάσας στην ορεινή Γορτυνία. (photo)


Η βόλτα του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας στην ορεινή ΓορτυνίαΣτα δύσβατα αλλά γραφικά μονοπάτια της ορεινής Γορτυνίας περπάτησε το τριήμερο που μας πέρασε ο Κώστας Καραμανλής και η σύζυγος του Νατάσα. Όλες τις ημέρες, έμεινε σε ξενώνα της Ζάτουνας και ήταν φιλοξενούμενος του γιατρού Λάκη Μπιτούνη....


Την Παρασκευή πήγε με τη σύζυγό του και άλλα άτομα που ήταν στην παρέα τους, στο Μουσείο Υδροκίνησης, καθώς και στο Εκκλησιαστικό Μουσείο που είναι στο δρόμο προς το πάρκινγκ της Δημητσάνας.Την ίδια ημέρα, πέρασε από τη Στεμνίτσα.ενώ το Σάββατο κατέβηκε στο φαράγγι του Λόυσιου και μετά πήγε στο Βλαχοράφτη, όπου συναντήθηκε και συνέφαγε με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο που έτυχε να είναι στη γενέτειρά του.

Την Κυριακή, περπάτησε από τη Ζάτουνα μέχρι τον Βλόγγο. Τελευταία στάση τους ήταν το μεσημέρι στην Παναγιά για φαγητό και μετά αναχώρησαν για Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα,ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στο χωριό Παναγιά, της Δημοτικής Ενότητας Δημητσάνας το μεσημέρι της Κυριακής, με την οικογένειά του και γευμάτισε στην ταβέρνα "Ζέρζοβα" με παρέα 15 ατόμων.
kalimera-arkadia.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια