Στην σκιά της διαπλοκής ο GAP ....και η βαρηκοΐα του Σαμαρά.


Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη με καταιγιστικό ρυθμό για την διαπλοκή ΓΑΠ με συγκροτήματα τύπου και με την Εθνική τράπεζα. Και ενώ όλοι περιμέναμε από την Ν. Δημοκρατία να βγει....
και να  πει πως ένας Πρωθυπουργός συνδιαλέγεται με μια τράπεζα που στην ουσία είναι ιδιωτική, και δίνει εντολές που θα δίνει δάνεια και που όχι, αυτή για μια ακόμα φορά είναι απούσα. 


Αντώνη δεν έχεις τίποτα να πεις; ή θα περιμένεις να εκλεγείς για να τα καταδικάσεις όλα αυτά ; Εκεί στην Συγγρού ακούτε καλά η έχετε προβλήματα ακοής ; ή μήπως ψάχνετε να βρείτε που θα κατεβάσετε τον υιό Ψυχάρη. (Βέβαια άμα πάρουμε τον υιό θα έχουμε και το συγκρότημα του μπαμπά από πίσω, ε;) Σοβαρευτείτε παιδιά και δείτε πως θα απεμπλακείτε από αυτή την κυβέρνηση παρωδία η οποία δεν έχει καμία λαϊκή νομιμοποίηση, και να ζητήσετε άμεσα την  Λαική ετυμηγορία   .
κ. Σαμαρά αφήστε το τέλος Μαρτίου η τα μέσα Απριλίου και ζητήστε τώρα αμέσως εκλογές. 


Ακόμα , ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει να απαντήσει με σαφήνεια γιατί ανέχτηκε τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του ζητούσε πολιτική έγκριση για τη χορήγηση ενός δανείου, την ώρα που χιλιάδες επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη της δανειοδότησης “ψυχορραγούν” εξαιτίας της κλειστής στρόφιγγας των τραπεζών. 


Ένα άλλο σοβαρό ζήτημα που προκύπτει και η κοινή γνώμη ζητά απαντήσεις είναι για τους υπαινιγμούς του εκδότη κ. Ψυχάρη για την πίσω πόρτα του Μαξίμου, γιατί δηλαδή ο τότε πρωθυπουργός ζήτησε από τον εκδότη να εισέλθει από την πίσω πόρτα και όχι από την κανονική είσοδο, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο εκδότης και τι είναι αυτό τελικά που ζήτησε ο κ. Παπανδρέου από τον κ. Ψυχάρη, εάν ζήτησε τελικά; 


Ένα σοβαρό ερώτημα που αφορά και τους δύο είναι γιατί και οι δύο αποκαλύπτουν τα όσα αποκαλύπτουν ΤΩΡΑ και όχι τότε που τα γεγονότα συνέβαιναν. 


Και τέλος μήπως η Μάνια Τεγοπούλου είχε δίκιο όταν φώναζε για εμπλοκή του Μαξίμου στην δανειοδότηση της Ελευθεροτυπίας, αλλά κανείς δεν την έπαιρνε στα σοβαρά ;

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Αν τολμαει ας πει. Ετοιμη την εχει τη ρουκετα ο ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά είπαμε; την λέμε τώρα! ευτυχισμένο το 2012 με πολύ 80s μουσική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.