Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δασκάλα που ''ψάρευε'' μαθητές απο το facebook


Δεν ήταν το... παρατσούκλι της “δασκάλα” αλλά η πραγματική της ιδιότητα. Είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης και αυτή της την ιδιότητα την εκμεταλλευόταν ώστε μέσω του facebook να προσεγγίζει ανήλικους μαθητές!
Μόλις 22 ετών η κυρία είχε μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο της αστυνομίας που είχε πληροφορίες. Οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος παρακολούθησαν τα ίχνη της δασκάλας που υπηρετεί σε σχολείο χωριού των Χανίων και είδαν ότι “ψάρευε” ανήλικους μαθητές μεταξύ 10 και 15 ετών.

Τι έλεγε; Ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τους αποπλανά, προχωρώντας σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.


Οι διάλογοι που είδαν οι αστυνομικοί ανάμεσα στη δασκάλα και έναν 15χρονο μαθητή γυμνασίου τους άφησαν άφωνους. Ο 15χρονος επιβεβαίωσε τα πάντα, αποκάλυψε μάλιστα ότι πριν πέντε μήνες είχαν και ερωτική επαφή.


Στον υπολογιστή της 22χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν και δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες με διάφορους και τώρα αναζητούν και άλλα πρόσωπα και ... πράγματα στη δράση της.


Το μεσημέρι, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλίας Ποντικάκης, εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και τόνισε, ότι μόλις η υπηρεσία λάβει το φάκελο της υπόθεσης, θα ενεργήσει με βάση τα όσα προβλέπει ο νόμος.


«Συλλέξαμε τα στοιχεία και περιμένομε τη δικογραφία. Ως υπηρεσία λυπούμαστε για το συμβάν, ως εκπαιδευτικοί ζητάμε συγγνώμη, αλλά περιμένουμε τα πλήρη στοιχεία της υπόθεσης. Καταδικάζομε το γεγονός απερίφραστα σε όλους τους τόνους, τέτοιες πρακτικές είναι κολάσιμες και η υπηρεσίας μας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. 


 Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και το υπουργείο, περιμένομε τη δικογραφία, να εξετάσομε τα πραγματικά περιστατικά για να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες», δήλωσε ο κ. Ποντικάκης.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια