Μένει στην ΑΕΚ ο Λεονάρντο!


Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση παραμονής του Βραζιλιάνου στην Ένωση, καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις τους και ο παίκτης θα συνεχίσει να φοράει τον δικέφαλο στο στήθος. Θέλει να φύγει ο Κάλα!....

Μπορεί η ΑΕΚ να βρέθηκε μία... ανάσα από το να χάσει ακόμα ένα πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει, αλλά τελευταία στιγμή “έσωσε την παρτίδα”!


Από το βράδυ της Δευτέρας ήδη ο κ. Αδαμίδης είχε προϊδεάσει για την... ανατροπή σκηνικού για την παραμονή του Λεονάρντο στην Ένωση και σε δηλώσεις του εμφανίστηκε βέβαιος για θετική έκβαση της υπόθεσης.


Στην συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ομάδας με το μάνατζερ του ποδοσφαιριστή το πρωί της Τρίτης, δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις που ζητούσε ο Βραζιλιάνος και έτσι θα συνεχίζει να αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα. 


Με δήλωση του στο “aek365.gr”, ο Αδαμίδης τόνισε χαρακτηριστικά: “Ο Λεονάρντο μένει στην ΑΕΚ”.


Όσον αφορά το μέλλον του Καράμπελα και του Κάλα, των άλλων δηλαδή παικτών που βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου, το μέλλον τους στην ομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην ημέρα. Σίγουρα πάντως, ότι και να γίνει, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα έχει πολλά να πει στην προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια