«Περίεργος» διάλογος Βενιζέλου-Πετσάλνικου στη Βουλή [βίντεο]


«Περίεργος» διάλογος Βενιζέλου-Πετσάλνικου στη ΒουλήΤα ανοιχτά μικρόφωνα της Βουλής προκαλούν...αναταράξεις! Κατά την κρίσιμη συνεδρίαση της Τρίτης για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου «έπιασαν» έναν διάλογο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου.Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ανάγνωσης του κατάλογου των ονομάτων των βουλευτών τα ανοιχτά μικρόφωνα «έπιασαν» τον κ. Βενιζέλο να λέει....
«δώστε μου το αποτέλεσμα να ενημερώσω τον πρωθυπουργό να ξέρει τι θα κάνει, αν έχει την πλειοψηφία η αν δεν την έχει».
Μάλιστα, μετά από λίγο συνομιλώντας ο υπουργός Οικονομικών με τον κ. Πετσάλνικο ακούστηκε να λέει «υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί», φράση που φούντωσε ποικίλα σενάρια , καθώς δεν έχει γνωστό σε ποιόν αναφερόταν ο κ. Βενιζέλος.
H συγκεκριμένη φράση πάντως δημιούργησε ιδιαίτερο προβληματισμό σε όσους κατάφεραν να την απομονώσουν με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται αν ο υπουργός εννοεί τον πρωθυπουργό ή τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος έφερε το άρθρο 29.

Μάλιστα κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παντελής Καψής ρωτήθηκε εάν υπάρχει θέμα παραίτησης του πρωθυπουργού. Ο κ. Καψής διέψευσε κατηγορηματικά κάθε σενάριο.
iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια