Το παράθυρο...Εκπληκτικό ανέκδοτο...!!! Απίστευτο

Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής εξετάζει τους φοιτητές του έναν-έναν προφορικά. Περνάει ο πρώτος, τον ρωτάει ο καθηγητής: - Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 100 Km/h και κάθεσαι. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε; Ο φοιτητής απαντάει: Ανοίγω το παράθυρο....

Και τότε ο καθηγητής τον ξαναρωτά: - Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου; Ο κακομοίρης ο φοιτητής μην ξέροντας τι να απαντήσει, κόβεται. Αυτό συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές, ώσπου μπαίνει και ένας φοιτητής επί πτυχίω πια. Ο καθηγητής τον ρωτά λοιπόν: - Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 100 Km/h και κάθεσαι. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;Οπότε ο φοιτητής απαντάει: Βγάζω το σακάκι μου. Ο καθηγητής του λέει: - Ζεσταίνεσαι πολύ! 


-Φ: Ε, τότε βγάζω και την μπλούζα μου -Κ: Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ! -Φ: Ε, βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ!!! -Κ: Μα μιλάμε καίγεσαι! -Φ: ε, τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνω. -Κ: Ωραία, Είναι όμως και ένας αράπης εκεί και αν βγάλεις το σώβρακό σου θα σε γαμήσει. Θες ακόμα να γδυθείς;;; -Φ: Κοιτάξτε κύριε καθηγητά, εγώ προσπαθώ να πάρω πτυχίο εδώ και τόσο καιρό και συνέχεια με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να με γ@μ*σει, εγώ το παράθυρο ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ!
http://thoureios.blogspot.com/
http://pikri-sokolata.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια