΄Εβγαλε την κουκούλα του ληστή και τον έκανε να τρέμει.


Οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου, εξιστορούν τα όσα έζησαν, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με Αλβανούς ληστές...
Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου έζησαν οι ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείου στο Μπαλί, καθώς και φίλος τους, που βρισκόταν στο κατάστημα το μοιραίο βράδυ της 28ης Ιουνίου του 2010, όταν έκανε "έφοδο" η σπείρα των Αλβανών που χτυπούσε κοσμηματοπωλεία, έχοντας κλέψει συνολικά, κοσμήματα, αξίας πάνω από 1 εκ. ευρώ....

Οι ιδιοκτήτες Γιώργης και Μανώλης Τρούλλης καθώς και ο φίλος του Μ.Τρούλλη, Χαράλαμπος Τσαγλιώτης φέρνουν ξανά στη μνήμη τους όσα συνέβησαν το βράδυ της 28ης Ιουνίου του 2010, οπότε δέχτηκαν επίθεση από τους ληστές.


Ήταν περίπου 22.00 το βράδυ και το Μπαλί ήταν γεμάτο από κόσμο. Τέσσερα άτομα, με κουκούλες, έφθασαν έξω από το χρυσοχοείο. Ο ένας έμεινε στο αυτοκίνητο, στη θέση του οδηγού, οι δύο κρατώντας όπλα, πυροβόλησαν έξω από το χρυσοχοείο για εκφοβισμό και κατόπιν μπήκαν μέσα μαζί με τον τέταρτο της "παρέας" ο οποίος είχε επωμιστεί το καθήκον να αρπάξει ό,τι προλάβει!


''Διατήρησα την ψυχραιμία μου, έβγαλα την κουκούλα στον ένα που βρισκόταν κοντά μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ το σωματότυπό του, τα μάτια του. Είναι ο άνθρωπος που είδα να κάθεται στο εδώλιο"- είπε ο Χαράλαμπος Τσαγλιώτης. 


Ο ίδιος θυμάται εκείνο το βράδυ, τον πανικό που κυρίευσε το ληστή, όταν έμεινε "ακάλυπτος", χωρίς κουκούλα. "Του γλίστρισε το όπλο από το χέρι, και πανικόβλητοι μάζεψαν στη σακούλα, όπως - όπως, ό,τι μπόρεσαν και βγήκαν έξω, πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο" λέει ο κ. Τσαγλιώτης, ο οποίος χτύπησε το χέρι του άνδρα που άρπαζε τα κοσμήματα, κάνοντάς τον να του πέσει η σακούλα. Έξω από το χρυσοχοείο τους περίμενε ο τέταρτος της σπείρας. Ο κ. Τσαγλιώτης, ψύχραιμος, με "όπλο" μια καρέκλα που βρήκε, τους ακολούθησε και έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου!


Είχαμε τη βοήθεια του Θεού, ήταν και θέμα τύχης. Ήμασταν ψύχραιμοι και μπορέσαμε και σώσαμε την περιουσία μας και τις ζωές μας" - είπε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, Μανώλης Τρούλλης.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια