Σε πολικές θερμοκρασίες όλη η Ελλάδα. Χιόνια και στο Σύνταγμα την τρίτη.


Χιόνια με φόντο την Βουλή θα έχουμε την Τρίτη και την Τετάρτη λένε οι προβλέψεις της ΕΜΥ.
Την τρίτη θα δούμε χιόνια και στην Αθήνα όπως λένε οι μετεωρολόγοι από το απόγευμα και θερμοκρασίες στην Αθήνα 0 βαθμούς έως +4. και την Πέμπτη 1-4 βαθμούς....

Με θερμοκρασίες υπό το μηδέν , θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη μέχρι 9 μποφόρ, χιόνια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ακόμα και στα πεδινά, το κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από τη Σιβηρία χτυπά από σήμερα όλη τη χώρα και η έντασή του θα κορυφωθεί την επόμενη εβδομάδα.


Χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες ημέρες σε όλη τη χώρα, φαινόμενα που φαίνεται ότι θα διαρκέσουν αρκετά, όπως προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι της ΕΜΥ.


Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, σήμερα, Σάββατο, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, της Κρήτης και της Ανατολικής Πελοποννήσου, πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στα ανατολικά και βόρεια της Αττικής και πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά της Αττικής, και με πιθανότητα βροχής στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια