"Καλοφάγωτα" φώναξε ο κόσμος στους πολιτικούς στο Κολωνάκι


Λιγοστός ο κόσμος που πήγε στη Δεξαμενή για τον Αγιασμό των υδάτων, λιγοστοί όμως και οι πολιτικοί που "τόλμησαν" να... πέσουν στα βαθιά. Μια από τους τολμηρούς (μαζί με Ελίζα Βόζεμπεργκ, Προκόπη Παυλόπουλο και Μιχάλη Καρχιμάκη), η υπουργός Παιδείας,....
Άννα Διαμαντοπούλου, που βρέθηκε τόσο στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου για τη δοξολογία, όσο και στη Δεξαμενή για τον Αγιασμό. 
 
Και ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, η κα Διαμαντοπούλου τα... άκουσε από τους πολίτες που ήταν εκεί. "Καλοφάγωτα" ακούστηκε να της λέει κάποιος, σε ήρεμο πάντως τόνο, την ώρα που εκείνη έμπαινε στη Δεξαμενή. Κι όταν βγήκε ακούστηκε η φράση: "καλό χώνεμα" και "φέρτε τα λεφτά από τις off shore πίσω". Ως εκεί όμως. Η υπουργός αποχώρησε, το ίδιο και ο κόσμος.

Σε δηλώσεις της, η υπουργός Παιδείας ευχήθηκε «σε 4 μήνες η Ελλάδα να έχει κατοχυρώσει τη θέση της στο ευρώ. Έχουμε εμπιστοσύνη πως μπορούμε να αλλάξουμε το ρου των γεγονότων».

Κολωνάκι, απαγορευμένη πόλη!
Με τις... μνήμες απ’ όσα έγιναν στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, Αστυνομία και Δήμος Αθηναίων παίρνουν τα (δρακόντεια) μέτρα τους για να μη συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο κατά τον Αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή.
Κολωνάκι, οδός Φωκυλίδος... πάει το τζιπ
Από νωρίς το πρωί, το Κολωνάκι έμοιαζε απαγορευμένη πόλη! Η Σκουφά έκλεισε (εξαφανίστηκαν ακόμη και οι κάδοι, μην τους βάλει κανείς φωτιά ίσως), κλούβες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ είναι σταθμευμένες παντού, αστυνομικοί σε κάθε γωνιά, περίμεναν.
Ο γερανός επί τω έργω!
Οι επίσημοι πήγαν πρώτα στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου για τη δοξολογία κι από εκεί και μέσω ειδικής (!) διαδρομής, στη Δεξαμενή. 
Τη ΝΔ εκπροσώπησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος
Τη ΝΔ εκπροσώπησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος
Ίδιο το σκηνικό και στους δρόμους γύρω από τη Δεξαμενή. Η Τροχαία «σήκωνε» με γερανό παρκαρισμένα αυτοκίνητα που... ενοχλούσαν, μάλλον, την πομπή που θα μεταφέρει τους επισήμους.

Καθαριστές του Δήμου καθάριζαν το χώρο, ενώ μικροπωλητές έκαναν την εμφάνισή τους με... ομπρέλες στην πλάτη. Συννεφιασμένος ο καιρός, αν βρέξει, να είναι έτοιμοι. Πόσο κάνει μια ομπρέλα; Μόνο 5 ευρώ!
http://.newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια