Πως έγινε η ληστεία στη χρηματαποστολή στην Ηλιούπολη


Οι ληστές εγκατέλειψαν τη βαριοπούλα στο σημείο της ληστείας Πάνω από 100.000 ευρώ η λεία των ληστών. Εχει προσαχθεί ένα άτομο από τη Δάφνη και οι αστυνομικοί εξετάζουν το βίντεο από την κάμερα της τράπεζας για να ταυτοποιήσουν εάν πρόκειται για τον ληστή. 
Οι δυο ληστές περίμεναν έξω απ' το υποκατάστημα της Alphabank στη λεωφόρο Δημοκρατίας 88 στην Ηλιούπολη....
Όταν το αυτοκίνητο της χρηματαποστολής έφτασε στην τράπεζα στις 12.45 το μεσημέρι οι δυο ληστές που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ο ένας καλάσνικοφ και άλλος βαριοπούλα απείλησαν τον υπάλληλο που μόλις είχε αποβιβαστεί από το θωρακισμένο αυτοκίνητο.






Μη έχοντας το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης ο υπάλληλος της χρηματαποστολής παρέδωσε στους δυο ληστές το ειδικό “βαλιτσάκι” με τα χρήματα, εκείνοι το άρπαξαν το έσπασαν με τη βαριοπούλα και αφού αφαίρεσαν τα πολύτιμο περιεχόμενο έγιναν καπνός. 
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Newsit το ειδικό βαλιτσάκι πήρε φωτιά όταν το  χτυπούσαν οι ληστές με τη βαριοπούλα. 




Οι ληστές εγκατέλειψαν τη βαριοπούλα στο σημείο της ληστείας


Μετά τις συντονισμένες ενέργειας της αστυνομίας που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμο των ληστών έχει προσαχθεί ένα άτομο απο την περιοχή της Δάφνης και τώρα οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό απο την εξωτερικη κάμερα της τράπεζας για να διαπιστώσουν εαν έχουν στα χέρια τους τον ένα από τους δύο ληστές. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια