Δούρος το νέο αφεντικό στην ελληνική διαιτησία!


Δούρος το νέο αφεντικό στην ελληνική διαιτησία!Ο Γιώργος Δούρος είναι το νέο… αφεντικό της ελληνικής διαιτησίας καθώς πήρε την θέση του υπεύθυνου ορισμού για την Σούπερ Λίγκα, «τελειώνοντας» τον Κύρο Βασσάρα!....

Μετά τον… χαμό των τελευταίων εβδομάδων και την γκρίνια των περισσοτέρων ομάδων για τα…φαλτσοσφυρίγματα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας και προχώρησε σε μια σειρά από αλλαγές όσο αφορά την κατανομή αρμοδιοτήτων των μελών της, σε ό,τι αφορά τους ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας Εθνικών Πρωταθλημάτων 2011-2012, έως το τέλος της περιόδου.
Όπως γίνεται κατανοητό ο μεγάλος χαμένος της όλης υπόθεσης είναι ο Κύρος Βασσάρας που όλα δείχνουν ότι τελείωνει και μάλιστα λίγες ώρες μετά τα παράπονα του Ολυμπιακού εναντίον του, με αφορμή την διαιτησία του Κωνσταντινέα στην αναμέτρηση της Ξάνθης. Φυσικά μια σειρά ομάδων όλες αυτές τις αγωνιστικές έχουν καταφερθεί κατά του Βασσάρα με ανακοινώσεις στις οποίες ζητούσαν την παραίτηση του!
Ενισχυμένος επίσης από τις αλλαγές βγαίνει και ο παλιός διεθνής διαιτητής Θανάσης Μπριάκος, που θα έχει την ευθύνη για τους παρατηρητές!
gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια