Μάχη μέχρι εσχάτων Α. Ψυχάρη και Ο. Κεφαλογιάννη για μια θέση στη Βουλή.

Ανδρέας Ψυχάρης, Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτές, υποψήφιοι, Α΄Αθηνών, Νέα ΔημοκρατΜεγάλη μάχη προβλέπεται να δώσουν στην Α' Αθήνας οι Α. Ψυχάρης, υιός του μεγάλου αφεντικού του ΔΟΛ   Σ. Ψυχάρη και  Ο. Κεφαλογιάννη, κόρη του Γ. Κεφαλογιάννη που ''έφυγε'' εχθές από την ζωή και που έχει την στήριξη της οικογένειας Βαρδινιγιάννη....

Η μάχη θα είναι μεγάλη αν αναλογιστούμε πόσοι θα εκλεγούν με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Ίσως εκλεγούν 7 ή 8 βουλευτές και έτσι μάλλον μόνο ο ένας θα εκλεγεί αφού οι άλλες θέσεις είναι κατειλημμένες  από τα μεγάλα ονόματα της παράταξης. 
Βέβαια είναι και άλλα ονόματα που ''παίζουν'' όπως ο Β. Κικίλιας και ο Ν. Μυταράκης που είναι και επιλογές του Σαμαρά.
Επιλογή όμως του Σαμαρά φέρεται να είναι και ο υιός Ψυχάρης, μέχρι πρότινος σύμβουλός του και παρά την γκρίνια από στελέχη αλλά και από την βάση της Ν. Δημοκρατίας ότι είναι πολύ ''λίγος'', συνεχίζει να τον στηρίζει.
Σε πολλούς η στήριξη αυτή φαίνεται ακατανόητη, όμως κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κρύβει η κίνηση αυτή. Μήπως κ. Σαμαρά τα οφέλη είναι πολύ λιγότερα από αυτά που προσδοκάς να αποκομίσεις από την συμμαχία με τον πατέρα Ψυχάρη, τον μέχρι πρότινος ορκισμένο εχθρό της παράταξης όπως έχει αποδειχθεί ;
Σημειώνεται ότι οι οικογένειες Βαρδινογιάννη και Ψυχάρη μπορεί να είναι ''αντίπαλοι'' στην εκλογική μάχη στην Α' Αθηνών αλλά είναι συνεργάτες στο MEGA και έχει ενδιαφέρον πώς θα διαχειριστεί το Μεγάλο Κανάλι αυτή την ''σύγκρουση''.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια