Τον έβλεπαν να δένει τη θηλιά στο λαιμό του, στη γέφυρα του Ευρώτα!


Όλα έγιναν λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα, όταν ένας 53χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, στη γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα. Αυτόπτες μάρτυρες τον έβλεπαν στην έξω πλευρά της γέφυρας να περνάει τη θηλιά στο λαιμό του. Κάποιοι του φώναξαν να σταματήσει, ενώ στο σημείο έτρεξε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Σκάλας, Γιώργος Μαρουδάς, που μάλιστα ήταν και εκτός υπηρεσίας και ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για να αποτρέψει τα χειρότερα....

Σύμφωνα με το apela.gr, στην περιοχή κλήθηκε ένα ασθενοφόρο, από τους Μολάους, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ο 53χρονος είπε ότι δεν έχει χρήματα για να ζήσει και πως ήταν αδύνατο να αποζημιώσει τον οδηγό ταξί, για τη μικρή ζημιά που του είχε προκαλέσει, μία μέρα νωρίτερα. 


Όπως έλεγε στον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Σκάλας, είχε βρει το ταξί και το είχε γρατζουνίσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Ο ταξιτζής τον ενημέρωσε αργότερα για τη ζημιά και ο 53χρονος μέσα στην απόγνωση, ξεκίνησε για να βάλει τέλος στη ζωή του.


Τελικά μετά από ημίωρη διαπραγμάτευση, ο 53χρονος κατέβηκε από τη γέφυρα και η ζωή επανήλθε σε φυσιολογικούς ρυθμούς.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια