Ερωμένη ''έδωσε'' τον αγαπημένο της για ληστεία.


Μία εξωσυζυγική σχέση καταλήγει σε δικαστική διαμάχη - Όλα ξεκίνησαν όταν η ερωμένη βρέθηκε γυμνή στη μέση του δρόμου, μετά από επίθεση της γυναίκας του πρώην αγαπημένου της...

Όλα άρχισαν έναν χρόνο πριν. Όταν ένας 39χρονος διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με μία 44χρονη γυναίκα η οποία είναι χρόνια διαζευγμένη. Η εν λόγω γυναίκα είναι ελεύθερη επαγγελματίας και αρκετά γνωστή στους κύκλους της για την οικονομική της άνεση. 

Σύμφωνα με το dete.gr, ο 39χρονος ήταν... περισσότερο ερωτευμένος με το πορτοφόλι της! Έτσι διατηρούσε τον κρυφό δεσμό του και προσπαθούσε κάθε τρεις και λίγο να αποσπά μικρά χρηματικά ποσά και να αυξάνει το εισόδημά του. 


Μόνο που δεν είχε υπολογίσει τους... ψύλλους στα αυτιά της συζύγου του, που έμαθε για τις εξωσυζυγικές του περιπέτειες και μπήκε στη διαδικασία της παρακολούθησης. Ακριβώς τέτοια εποχή πέρυσι, ο 39χρονος αποφάσισε να βρεθεί με την 44χρονη και της πρότεινε να πάνε με το αυτοκίνητό του βραδινή βόλτα μέχρι την περιοχή της Καλογριάς. 


Εκεί άρχισαν τα ερωτικά παιχνίδια στο αυτοκίνητο. Μόνο... που η απατημένη σύζυγος, τους είχε παρακολουθήσει και βρισκόταν στο σημείο. Κάποια στιγμή, η σύζυγος βγήκε από το αυτοκίνητό της και κινήθηκε προς το όχημα του άνδρα της. Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και πέταξε έξω την ερωμένη!


Φοβούμενος για τις συνέπειες ο σύζυγος πάτησε γκάζι κι έφυγε αφήνοντας εκεί την ερωμένη και τη γυναίκα του. Στη συνέχεια, η σύζυγος χτύπησε την ερωμένη και γύρισε στο αυτοκίνητό της με το οποίο διέφυγε, αφήνοντας κι εκείνη με τη σειρά της μόνη στην παραλία την 44χρονη! 


Η τελευταία έμεινε στην παραλία χωρίς τα περισσότερα ρούχα της και χωρίς τα προσωπικά της αντικείμενα και αναγκάστηκε να περπατήσει φθάνοντας σε ένα ταβερνάκι όπου ζήτησε βοήθεια. 


Η εκδίκηση της ερωμένης ήρθε ημέρες αργότερα. Όταν επισκέφθηκε τον δικηγόρο της και αποφάσισε να στραφεί νομικά κατά του εραστή της και της γυναίκας του. Το έκανε υποβάλλοντας μήνυση εναντίον τους σε βαθμό κακουργήματος, για ληστεία που διέπραξαν σε βάρος της! 


Βλέπετε, το γεγονός ότι της έγινε επίθεση, της έδωσε τη δυνατότητα να ισχυριστεί πως ίσως και όλο αυτό που συνέβη να ήταν σκηνοθετημένο προκειμένου να αποσπαστούν τα πράγματά της συμπεριλαμβανομένων της τσάντας της και των χρημάτων που είχε μέσα. 


Η δίκη ήταν προγραμματισμένη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας προ ημερών αλλά αναβλήθηκε - λόγω κινητοποιήσεων δικηγόρων - για τον Απρίλιο.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια