Το…κορμί Νάταλι Θάνου! [φωτο]


Το…κορμί Νάταλι Θάνου! [φωτο]
Νάταλι Θάνου. Τη γνωρίσαμε το 2007 όταν κέρδισε τον τίτλο στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate…την αγαπήσαμε περισσότερο όταν ανέβηκε στη σκηνή έπιασε το μικρόφωνο και έβαλε πλώρη για να κατακτήσει…την ελληνική μουσική σκηνή....

Η Νάταλι Θάνου γεννήθηκε στο Βελιγράδι και μας ήρθε από τη Σερβία στα τέλη του 2004. Το 2007 έγινε το απόλυτο…κουνελάκι στα Playmate και αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι.
Μιλάει τέσσερις γλώσσες – σερβικά, ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά – και πριν από ένα χρόνο πήρε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό τραγουδιού στο Μαυροβούνιο. Μπορεί να ονειρεύεται μεγάλη δισκογραφική καριέρα οι άντρες όμως…ονειρεύονται εκείνη κάθε φορά που βλέπουν κάποια από τις σέξι φωτογραφήσεις της, που δεν είναι και λίγες. Οι φωτογραφίες της από τις διακοπές της στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι είναι βέβαιο ότι προκάλεσαν…καρδιακά επεισόδια στον ανδρικό πληθυσμό.
Η Νάταλι Θάνου είναι φανατική του twitter. Ενημερώνει καθημερινά τους δεκάδες φίλους της ακόμα και όταν σκοπεύει να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι φανατικοί θαυμαστές της την προτιμούν γυμνή παρά στην πίστα.
real.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.