Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Τι κάνετε τα 77.000 ευρώ που μας κρατάτε κάθε μήνα;


Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Τι κάνετε τα 77.000 ευρώ που μας κρατάτε κάθε μήνα;Νέα αναστάτωση αναμένεται να προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η κίνηση αρκετών βουλευτών οι οποίοι ετοιμάζονται να ζητήσουν εξηγήσεις από την ηγεσία του κόμματος για το γεγονός ότι οι υπάλληλοι της Ιπποκράτους παραμένουν ουσιαστικά απλήρωτοι από τον Νοέμβριο, με εξαίρεση το δώρο των Χριστουγέννων....

Οι βουλευτές επισημαίνουν ότι κάθε μήνα από τη μισθοδοσία τους παρακρατούνται από το κόμμα 500 ευρώ από τον καθένα, κάτι που ανεβάζει το σύνολο του ποσού το οποίο συγκεντρώνεται σε περίπου 77.000 ευρώ.
Και ζητούν τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιούνται για την πληρωμή μέρους έστω των δεδουλευμένων για τους περίπου 150 υπαλλήλους οι οποίοι μισθοδοτούνται από το κόμμα και όχι για άλλες δραστηριότητες του προέδρου ή του ΠΑΣΟΚ.


Χαρακτηριστική ήταν η συζήτηση που είχαν σήμερα στο καφενείο της Βουλής οι βουλευτές Τόνια Αντωνίου, Σοφία Γιαννακά και Σάκης Οικονόμου, οι οποίοι επισήμαιναν ότι είναι πολύ κακό για την εικόνα του ΠΑΣΟΚ να μην πληρώνει τους υπαλλήλους του και την ίδια ώρα να δίνει την εντύπωση ότι δαπανά χρήματα αλλού.


Φυσικά γνωρίζουν ότι το κόστος της μηνιαίας μισθοδοσίας ξεπερνά συνολικά, μαζί με τις εργοδοτικές εισφορές, τα 300.000 ευρώ το μήνα, και δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν ακόμη περισσότερο ούτως ώστε να καλυφθούν τουλάχιστον οι χαμηλόμισθοι των 700 ευρώ που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.
iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια