Φαντασμαγορικά πάρτι για το 2012 – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


Η αρχή έγινε στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, για να ακολουθήσουν σταδιακά όλες οι υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη. Ο κόσμος υποδέχθηκε το 2012 γνωρίζοντας ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά ελπίζοντας στο καλύτερο.

Τις πρώτες ώρες του....
Νέου Έτους, πάντως, οι σκοτούρες έδωσαν τη θέση τους σε φαντασμαγορικά πάρτι με πυροτεχνήματα, τραγούδια, ευχές και χαμόγελα.

Η κακοκαιρία που επικράτησε στη Νέα Ζηλανδία οδήγησε στην ακύρωση κάποιων υπαίθριων εκδηλώσεων, ωστόσο τα πυροτεχνήματα στο Όκλαντ είχαν για άλλη μια φορά την τιμητική τους.

Πιστό στους εορτασμούς για την έλευση του νέου έτους και το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου έλαβε χώρα ένα φαντασμαγορικό σόου, όπως κάθε χρόνο.



 

Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια θεατές είχαν πάρει θέση για να παρακολουθήσουν την παραδοσιακή εκδήλωση με τα πυροτεχνήματα που σηματοδοτεί την αλλαγή της χρονιάς.


 

Μεγάλα πλήθη στο Λονδίνο, το οποίο φιλοξενεί το 2012 τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, στη Μαδρίτη, το Παρίσι, τη Ρώμη, το Βερολίνο και τη Μόσχα. 
Το αδιαχώρητο για μια ακόμα χρονιά στην Times Sq της Νέας Υόρκης, όπου η γνωστή σφαίρα κήρυξε και επίσημα την είσοδο του 2012. Έκπληξη της βραδιάς, η διάσημη όσο και εκκεντρική Lady Gaga, όπως και ο νεαρός Τζάστιν Μπίμπερ.



 


Στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ και του Καναδά, το Νέο Έτος ήρθε στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας). 





newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.