Κτηνωδία: Βίαζε την αδερφή του από τα 14 της.


Από τα 14 χρόνια της μία κοπέλα από την Κρήτη ζούσε έναν εφιάλτη. Ο αδελφός της την κακοποιούσε σεξουαλικά, οι γονείς της την χτυπούσαν και την άφηναν χωρίς φαγητό και νερό για μέρες.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το δράμα που ζούσε στο ίδιο της το σπίτι, κατέθεσε μία 19χρονη από το Ηράκλειο στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.


Κατηγορούμενος ο 24χρονος σήμερα αδερφός της, για αιμομιξία κατ' εξακολούθηση.
Σε ηλικία 14 ετών άρχισε να την αποπλανεί και να την βιάζει ο μεγαλύτερος αδερφός της, ενώ η ζωή της όσο ζούσε με την οικογένεια της ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης.
Όπως καταγγέλλει, οικογενειακώς την έβριζαν, την ξυπνούσαν μέσα στα άγρια χαράματα για να τους αγοράσει τσιγάρα, την χτυπούσαν και κατά διαστήματα την κλείδωναν σε ένα δωμάτιο, στερώντας της το φαγητό και το νερό για να την τιμωρήσουν.


Σύμφωνα με το Cretalive.gr, το ακροατήριο "πάγωσε", όταν ακούστηκε δημόσια ότι ο 24χρονος έχει κακοποιήσει σεξουαλικά και τη μικρότερη αδερφή του, η οποία εξακολουθεί να ζει στο ίδιο σπίτι με εκείνον.


Την καταγγελία έκανε η γιαγιά των παιδιών, στην οποία το μικρότερο κορίτσι φέρεται να περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα της είχε κάνει ο αδερφός της, ωστόσο η ανήλικη αρνείται να δώσει επίσημη κατάθεση στην Αστυνομία.
Στο πλευρό του κατηγορούμενου η μητέρα τους


Η 19χρονη σήμερα μεγαλύτερη αδελφή έχει παντρευτεί και μάλιστα βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης κύησης. Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύζυγος της, η οικογένεια του αλλά και η γιαγιά της, η οποία την στηρίζει με όλη της την δύναμη.


Με τον αδερφό της δεν έχει καμία σχέση, ούτε καν μιλούν. Με την μητέρα της είναι σχεδόν εχθροί.
Η μητέρα της μάλιστα κατέθεσε υπέρ του κατηγορούμενου γιου της, υποστηρίζοντας ότι η 19χρονη τον κατηγορεί από ζήλια επειδή εκείνη του είχε περισσότερη αδυναμία.
Με βάση τα όσα αναφέρθηκαν, ο 24χρονος ξεκίνησε να ασελγεί σε βάρος της αδερφής του όταν εκείνη ήταν 14 ετών.
Φέρεται μεταξύ άλλων να την οδηγούσε σε ένα ερειπωμένο κτίριο όπου την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά. Και αυτό γινόταν κατ' εξακολούθηση.


Η ανήλικη δεν είχε αποκαλύψει ποτέ πριν σε κανένα τα όσα της έκανε ο αδερφός της.
Βρήκε το κουράγιο να εξομολογηθεί τον Γολγοθά της στην γιαγιά της αλλά και στον μετέπειτα σύντροφο της. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα έδρας, το κορίτσι βρήκε την δύναμη να μιλήσει όταν άλλαξε περιβάλλον και ένιωσε ασφάλεια.
Ο 24χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζει η αδερφή του.


"Μα είναι δυνατόν να μου λέτε ότι έκανα αυτά τα πράγματα στην αδερφή μου; Δεν είχα ανάγκη. Είχα σχέσεις αλλά και σχέσεις να μην είχα, δεν θα το έκανα στην αδερφή μου", είπε.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον 24χρονο σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για την κατηγορία της αιμομιξίας.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια