Αρκετά με το παραμύθι της επισκεψιμότητας των blog.

Κάνοντας μια βόλτα στα blog σταμάτησα σε κάποιο για να διαβάσω κάτι.
Ακριβώς απέναντι από την ανάρτηση είχε έναν μετρητή επισκεψιμότητας που μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατί άλλαζε νούμερο με σταθερό ρυθμό κάθε 7 δεύτερα (αυτό έγινε πρίν μια εβδομάδα) Και έδειχνε ότι είχε 700.000 επισκέπτες.
Σήμερα μπήκα....
πάλι για να δω που είχε φτάσει, και ω του θαύματος 1.300.000 επισκέπτες

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

1299142

Αν νοικιάσουμε 5-6 ρομποτάκια αράχνες θα δημιουργήσουμε επισκέψεις για να γράφουμε καλά και στην Alexa… Σε ένα-δύο μήνες το πολύ θα έχουμε περάσει και το troktiko....
και έτσι θα πάρουμε και καμιά διαφήμιση, άσχετα αν δεν μας διαβάζει ούτε η Μάνα μας. 


Επειδή πολλοί αρέσκονται να αναφέρουν ότι το site τους έχει τους πιο πολλούς επισκέπτες και τούτο το τεκμηριώνουν αναφερόμενοι στην παντελώς αναξιόπιστη εταιρία alexa, είτε σε άλλους επίσης αναξιόπιστους δείκτες, παραθέτουμε τα παρακάτω για ενημέρωση σας.
Άντε να μη γίνουμε κακοί και …στεναχωρήσουμε τους ιδιοκτήτες και τους φίλους bloger, αλλά δείτε πόσο απλά κάνεις έναν σούπερ μετρητή (πρωταπριλιάτικο). Σας θυμίζει κάτι; Δεν θα συνεχίσουμε με ..επίδειξη γνώσεων, απλά πράγματα είναι. Φτάνει με τους φωνακλάδες παπατζήδες, καιρός να ασχοληθούμε με τις ιδέες. 

Αν ζηλεύετε και  θέλετε κι εσείς ο κώδικάς του είναι απλός
img alt=” height=’20′ id=’Image1_img’ src=’http://counter.pax.com/counter/image?counter=ctr-46wdhjzeg8&noscript=1′ width=’150′/

(στην αρχή και στο τέλος βάλτε το γνωστό μονό εισαγωγικό όπως σε κάθε κώδικα και μη μας τα ζαλίσετε άλλο με παραμύθια).

Ακόμη δεν κατάλαβες; Ε, άστο τότε, άλλαξε blog, εδώ δεν πουλάμε κουτόχορτο. Αν σας αρέσει να σας δουλεύουν, να φύγετε, να πάτε αλλού !

Αυτά για σήμερα και την επόμενη φορά θα σας πούμε και τους ''κλέφτες'' του διαδικτύου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια