Ο καιρός του τριήμερου.


ΣΑΒΒΑΤΟ
Νεφώσεις και ασθενείς βροχοπτώσεις θα σημειωθούν το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου, στα δυτικά και βορειοδυτικά της χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές θα....
εκδηλωθούν σποραδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 


Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4  Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος από το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία στη Δυτική Μακεδονία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου. 


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στο Ιόνιο θα αυξηθούν και θα βρέξει. Η ορατότητα το πρωί θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 


Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και  ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι στην Θεσσαλία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και τοπικά 6  Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 


Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου


Στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΚΥΡΙΑΚΗ
Στη Δυτική Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.


ΔΕΥΤΕΡΑ
Στα δυτικά τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις και τοπικές βροχές ενώ ενδέχεται να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις ενώ μετά το μεσημέρι θα βρέξει στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα πελάγη 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια