ΜΑΪΜΟΥ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ.



Ιδού η μονταρισμένη φωτογραφία που χρησιμοποίησαν στα blogs για να δείξουν πως ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας... δέχθηκε επίθεση σε καφέ της Αγίου Νικολάου. Το μοντάζ είναι εμφανές, αφού οι δημιουργοί του μάλλον δεν είναι... ειδικοί στο είδος! Αλλωστε παρουσιάζουν τους υπόλοιπους να προχωρούν... σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Ψοφάνε για δούλεμα οι δημοσιογράφοι. Κάποιοι πιτσιρικάδες βάλθηκαν να διασύρουν το επάγγελμα με ψεύτικες ειδήσεις, τις οποίες "τσιμπάνε" οι επαγγελματίες και τις παρουσιάζουν ως δικές τους. Πρωταθλητής του ρεζιλέματος είναι φυσικά η zougla, οι άνθρωποι της οποίας σαρώνουν όλη μέρα το ιντερνετ για να βρουν τις πιασάρικες ειδήσεις και να τις πλασσάρουν στο portal τους, που θα μπορούσε να είναι άψογο, αν έλειπε αυτή η λύσσα του "μη μας ξεφύγει πιασάρικο θέμα και μας περάσει ο Θέμος".
Έτσι την πάτησαν με τον ..."θάνατο" του Χειμωνίδη, έτσι θα την πατήσουν και..
με τον δήθεν ξυλοδαρμό του Απόστολου Κατσιφάρα.
Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί -με πηγή το indymedia- μια καταφανέστατα πειραγμένη στο photoshop φωτογραφία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, τον οποίο δήθεν έδειραν στις 19 Δεκεμβρίου σε καφετέρια στην Πάτρα.
Ο άνθρωπος διέψευσε το γεγονός, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.
Το θέμα θα παίξει, -προσεκτικά πιά λόγω του κάζου Χωμενίδη-, αλλά πολλοί portalάδες δεν θα αντέξουν στον πειρασμό, να υποκύψουν στην τόσο κακοφτιαγμένη φάρσα.
Μια ματιά στο site της περιφέρειας και στο πρόγραμμα του περιφερειάρχη όμως, δείχνει ότι ο άνθρωπος ήταν σε περιοδεία εκείνες τις μέρες,
την επομένη ήταν στον Πύργο, όπου και έχει μια ωραιότατη φωτογραφία, με έναν μητροπολίτη, που δείχνει ότι η φωτο του indymedia, είναι τραβηγμένη κάποια χρόνια πριν (οι διπλανοί του δεν δείχνουν να τον συνοδεύουν μετά από ξυλοδαρμό), όταν είχε ακόμη μαύρα μαλλιά (:))) και δεν έχει καμιά πληγή στο πρόσωπο.
Τέλος, ένα απλό exif check στη φωτογραφία του indymedia αποδεικνύει για όσους ξέρουν λίγα πράγματα από υπολογιστές, ότι η φωτογραφία φτιάχτηκε στις
 2011:12:21 13:17:45 με
Adobe Photoshop CS2 Windows

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια