Απίστευτα όργια στα μπούνγκα - μπούνγκα, Αγ. Βασίληδες, χειροπέδες και λεσβιακά στα πάρτι του Σίλβιο.


Λεσβιακά φιλιά, χειροπέδες και Αγ. Βασίληδες στα μπούνγκα-μπούνγκα του ΣίλβιοΟι λίαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες που εντοπίστηκαν σε κινητά και υπολογιστές των γυναικών οι οποίες συμμετείχαν στα άσωτα πάρτι του Καβαλιέρε εξετάζονται από το δικαστήριο στα πλαίσια της υπόθεσης με πρωταγωνίστρια την μαροκινή Ρούμπι.


Τα λεσβιακά φιλιά και οι σέξι....
μεταμφιέσεις είναι μερικά από τα πιπεράτα «στοιχεία» των μπούνγκα-μπούνγκα που αφού ήρθαν στην επιφάνεια μετά τις έρευνες των αρχών, τώρα προσκομίζονται στο δικαστήριο ως αποδεικτικά στοιχεία.
Όλα αυτά στα πλαίσια του σκανδάλου Ρούμπι στο οποίο εμπλέκεται ο Μπερλουσκόνι, κατηγορούμενος για εκπόρνευση ανηλίκων, κάτι που ο ίδιος αρνείται σθεναρά.
Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει μέχρι στιγμής στο φως, οι γυναίκες που συμμετείχαν στα πάρτι της βίλας Άρκορε κοντά στο Μιλάνο, φαίνεται να απολάμβαναν...τρυφερές στιγμές μεταξύ τους, ενώ ντύνονταν αστυνόμοι ή «σέξι» Αγ. Βασίληδες.
Στο iphone της Μπάρμπαρα Γκουέρα για παράδειγμα βρέθηκε μια φωτογραφία στην οποία η «σοουγούμαν» εμφανίζεται ντυμένη αστυνόμος, κρατώντας- τι άλλο; χειροπέδες.
Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα, στο φάκελο της υπόθεσης Ρούμπι υπάρχουν επίσης «9 φωτογραφίες ενός επιπλωμένου δωματίου με ένα κρεβάτι λυτό και τριγύρω φωτογραφίες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα νιάτα του». Τα ενσταντανέ εντοπίστηκαν στον υπολογιστή ενός εκ των κοριτσιών των μπούνγκα-μπούνγκα και τραβήχτηκαν στις 24 Οκτωβρίου του 2010.
Ο δικηγόρος του Καβαλιέρε, Νικολό Γκεντίνι, δήλωσε ότι αν είναι αυτά τα στοιχεία εναντίον του Μπερλουσκόνι, τότε «ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι».
Ο Γκεντίνι χαρακτήρισε «γενικού περιεχομένου» τις φωτογραφίες για τις οποίες γίνεται τόσος ντόρος αφού όπως υποστηρίζει απλώς δείχνουν κορίτσια να ανταλλάσσουν π.χ. αθώα φιλιά στο μάγουλο, χωρίς να είναι σαφές «που και πότε τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, καθώς και τι ηλικία είχαν οι κοπέλες».
Πάντως από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τις μαρτυρίες και τις τηλεφωνικές υποκλοπές, φαίνεται να προκύπτει- σύμφωνα με τους αρμόδιους που ερευνούν την υπόθεση- ότι η Ρούμπι προσέφερε σεξουαλικές υπηρεσίες επί πληρωμή, προτού ενηλικιωθεί.
ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια