Νεκρός ένας εγκλωβισμένος οδηγός που έπεσε πάνω του νταλίκα - Δεκάδες αποκλεισμένοι οδηγοί σε Λαμία και Εγνατία - Κακοκαιρία και αύριο

Χιλιάδες προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία που πλήττει από την Τετάρτη τη χώρα και η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα 24ωρα. Στην Αττική βρέχει επίσης χωρίς διακοπή, ενώ έχει χιονίσει στην Πάρνηθα. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων για την επιδείνωση του καιρού, από τα δυτικά....
Το απόγευμα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα 65χρονος οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ενώ άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν φορτηγό - νταλίκα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί από το χιονιά στην Εγνατία οδό, έξω από την Κοζάνη.


 Οδηγοί και επιβάτες έχουν εγκλωβιστεί από τα χιόνια μέσα στα αυτοκίνητά τους, έξω από την πόλη της Κοζάνης, καθώς η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό, αλλά και σε επαρχιακούς δρόμους του νομού, διεξάγεται μετ' εμποδίων.
ΦΩΤΟ από την Εγνατία Οδό

ΦΩΤΟ από την Εγνατία Οδό

Όπως ανακοίνωσε η γενική αστυνομική διεύθυνση της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό μεταξύ του Κοίλων και του Καλαμιάς Κοζάνης και με κατεύθυνση προς Γρεβενά, πραγματοποιείται μέσω της ενωτικής οδού Κοίλων - Βατερού. Στο συγκεκριμένο τμήμα της επαρχιακής οδού έχουν εγκλωβιστεί δεκάδες οχήματα, εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η σήμανση στους δρόμους δεν είναι επαρκής. Αστυνομικοί και πυροσβέστες προσπαθούν να διευκολύνουν τους οδηγούς, συνεργεία της περιφέρειας με μηχανήματα ρίχνουν αλάτι στους δρόμους, ενώ, όπως έγινε γνωστό από την υπηρεσία πολιτικής προστασίας, κανένας από τους εγκλωβισμένους οδηγούς και επιβάτες δεν κινδυνεύει.


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια