Εκλογές τον Φεβρουάριο «Όχι» τον Απρίλιο....


Μιλώντας στον Real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Γιάννης Μιχελάκης ξεκαθάρισε πως η ημερομηνία των εκλογών έχει προσδιοριστεί (19η Φεβρουαρίου) και πως μέχρι τα τώρα δεδομένα δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι μπορεί να αλλάξει. Ο εκπρόσωπος....
της ΝΔ σημείωσε, ωστόσο, ότι οι εκλογές "μπορεί να γίνουν λίγο πριν, λίγο μετά" όπως είπε, αλλά όχι σε διάστημα που θα φθάνει μέχρι τον Απρίλιο.


"Αυτή η κυβέρνηση έχει ένα πολύ σοβαρό έργο να επιτελέσει. Η ΝΔ τη στηρίζει", σημείωσε ο κ. Μιχελάκης, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καμία αιτία για να αλλάξει το πλαίσιο που συμφωνήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. "Δεν καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα μίας τέτοιας συνάντησης" σημείωσε για το ενδεχόμενο να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών μετά το χθεσινό τηλεφώνημα Παπούλια στον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. 


"Η ΝΔ και τα στελέχη της άρχισαν να αλλοιώνουν τη συμφωνία των Πολιτικών Αρχηγών; Στελέχη της ΝΔ άρχισαν να μιλάνε για το βίο και το ρόλο της κυβέρνησης; Στελέχη της ΝΔ άρχισαν να λένε στον Πρωθυπουργό να κάνει το Α ή το Β;" διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, αφήνοντας αιχμές για υπουργούς του ΠΑΣΟΚ: "Κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν τα εσωκομματικά τους προβλήματα στη χώρα μέσα από αυτήν την κυβέρνηση αλλάζοντας το πλαίσιο αρχών που συμφωνήθηκε"


Ο κ. Μιχελάκης ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν έχει καμία αντίρρηση να κλείσουν θέματα μεταρρυθμίσεων (π.χ. ταξί) αλλά σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχει διαβούλευση μεταξύ των κομμάτων και όχι αποφάσεις υπουργών όπως του κ. Κουτρουμάνη για τις επικουρικές συντάξεις. 


real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια