Λίβυοι στρατιώτες χτύπησαν μαθητές στην Θεσσαλονίκη ! ! !

Συμπλοκή μαθητών με τραυματίες Λίβυους στρατιώτες στη Θεσσαλονίκη! [βίντεο - φωτο]Δεν μας έφταναν οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που έρχονται παράνομα στην χώρα μας ,τώρα τους φέρνουμε και μόνοι μας. Χιλιάδες Λίβυοι στρατιώτες έχουν έρθει για να νοσηλευτούν σε νοσοκομεία της Χώρας μας και αφού τελείωσε η νοσηλεία έμειναν εδώ και αντί να μας  ευγνωμονούν ,κάνουν φασαρίες, ληστείες, χτυπούν κόσμο και δεν δέχονται να τους ελέγχει η αστυνομία. 

Πολεμικό ήταν το κλίμα χθες βράδυ στην οδό Μοναστηρίου, όταν ξέσπασε επεισόδιο....
σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μεταξύ Λίβυων τραυματιών που βρίσκονται στη πόλη και μαθητών που πραγματοποιούσαν εκδρομή.
Στο ξενοδοχείο διαμένουν περίπου 200 Λίβυοι τραυματίες στρατιώτες οι οποίοι μαζί με άλλους 500 συμπατριώτες τους λαμβάνουν νοσηλευτική φροντίδα από νοσοκομεία της πόλης.
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 22.00 όταν κάποιος Λίβυος «πείραξε» μια μαθήτρια με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διαπληκτισμός με μαθητές. Γρήγορα το επεισόδιο έλαβε διαστάσεις και το προσωπικό του ξενοδοχείου κάλεσε την αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα οι καθηγητές του σχολείου προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Από την πλευρά τους οι Λίβυοι καταγγέλλουν ότι τους έκλεψαν και τους χτύπησαν (δείτε το βίντεο).
Μόλις όμως οι Λίβυοι αντίκρισαν τις αστυνομικές δυνάμεις, εξαγριώθηκαν, άρχισαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε έξω από το ξενοδοχείο, στην οδό Μοναστηρίου. Οι Λίβυοι κατέλαβαν στο οδόστρωμα και για αρκετή ώρα ο δρόμος παρέμεινε κλειστός.
Οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν, ωστόσο οι Λίβυοι συνέχισαν να πετούν διάφορα αντικείμενα εναντίον τους, ακόμα και ότι έβρισκαν από το εργοτάξιο του Μετρό.
Ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι! Οι αλλοδαποί έκλεισαν το δρόμο και σταματούσαν τα αυτοκίνητα για να μην περνούν από το σημείο.
Ξεσηκώθηκαν και οι κάτοικοι της περιοχής που ζητούν την απομάκρυνση των αλλοδαπών απο εκεί και χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών για να ηρεμίσουν τα πνεύματα ενώ πια η ώρα είχε πάει 00:30 !
Οι περίοικοι φωνάζουν «έχουμε γυναίκες, μικρά παιδιά. Τόσες μέρες έρχονταν εδώ στα μαγαζιά μας και δεν μας δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούμε τώρα, να ανεχτούμε αυτά που γίνονται».
Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν ελαφρά μια καθηγήτρια και ένας μαθητής, ενώ από την πλευρά των Λιβύων 7 άτομα. Καθ όλη του περιστατικού ήταν ενήμερη η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.
    
ΠΗΓΕΣ: voria.gr-thousandnews.gr-seleo.gr

tsantiri.gr


  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια