Να και κάτι καλό από την πολυπολιτισμική κοινωνία. Σ.Αραβία: Αποκεφάλισαν γυναίκα “για μαγεία”!


Διαβάστε τι δήλωσε η Διεθνής Αμνηστία για το θέμα να σας πέσουν τα αυτιά!
Αντιδρούν οι ισλαμόφοβοι ρατσιστές για την ορθότατη απόφαση του δικαστηρίου. Να εφαρμοστεί ο νόμος άμεσα και στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν.... να επιτρέπουμε στην κάθε μάγισσα να δρα ασύδοτη. Κύριε Καμίν, πάρτε άμεσα μέτρα. Φτιάξτε αποτεφρωτήριο για μάγισσες. Καιρός γαρ εγγύς.
Την εκτέλεση δι’ αποκεφαλισμού μιας γυναίκας στη Σαουδική Αραβία, η οποία είχε καταδικαστεί σε θάνατο με την κατηγορία της μαγείας, ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τις πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχη.
“Βαθιά σοκαριστικό” χαρακτήρισε τον αποκεφαλισμό της γυναίκας η Διεθνής Αμνηστία επισημαίνοντας ότι είναι
ανάγκη να σταματήσουν γρήγορα οι εκτελέσεις στη Σαουδική Αραβία.
Μολονότι αγνοούμε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορήθηκε η Αμίνα (τι δήλωσαν οι μαλάκες Θεε μου!!!), η κατηγορία της μαγείας χρησιμοποιείται συχνάστη Σαουδική Αραβία για να τιμωρηθούν άνθρωποι που ασκούσαν το δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης ή της θρησκείας”, δήλωσε ο Φίλιπ Λούθερ, ο διευθυντής της ανθρωπιστικής οργάνωσης για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
σσΟ: Δηλαδή βρε ζώα της διεθνούς αμνηστίας, υπάρχει περίπτωση να είχε κάνει βουντού στην πεθερά της η Αμίνα; Να εβγαζε λαγούς από καπέλα; Να τεμάχιζε μοντέλα μέσα σε κουτί; Να έβρισκε το τραπουλόχαρτο που διάλεγες; Μα είστε τόσο γελοίοι βρε ασπόνδυλα;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια