Έλεος ληστεύουν και τα παιδάκια που λένε τα κάλαντα.

Ληστεύουν τώρα και τα παιδάκια με τα τρίγωνα
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εννέα περιπτώσεις ληστειών εις βάρος ανήλικων παιδιών που βγήκαν στους δρόμους της πόλης να πουν τα κάλαντα σημειώθηκαν σήμερα.
Στις 10.05 το πρωί, στην οδό Όθωνος και Αθανασίου Διάκου στην Κηφισιά, δυο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν δύο ανηλίκους και με την απειλή μαχαιριού τούς πήραν όσα χρήματα είχαν συγκεντρώσει και διέφυγαν.
Στις 10.19, στην οδό Χίου 42 στην Ομόνοια, ένας άνδρας με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε ανήλικο και του απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο άνδρας, ο οποίος είναι από το Πακιστάν, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Στις 10.26, στην οδό Πεισιστράτους και Θησέως στην Καλλιθέα, τρεις δράστες προσέγγισαν τρεις παιδιά και με τη χρήση βίας τούς απέσπασαν 15 ευρώ.
Στις 10.39, στο Ψυχικό, επίσης δύο δράστες με τη χρήση βίας πήραν από ανήλικο 30 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Στις 10.40, στην οδό Ρόδων 5 στο Ηράκλειο δύο άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού πήραν από δύο παιδιά 10 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, όμως συνελήφθησαν λίγο αργότερα από περιπολούντες αστυνομικούς.
Την ίδια ώρα, στην οδό Ύδρας και Σουκαλίδη στο Χαϊδάρι, δύο άγνωστοι δράστες πήραν με τη βία από έναν ανήλικο 100 ευρώ και διέφυγαν.
Στις 10.45, στην οδό Ύδρας στο Περιστέρι, ένας άνδρας με την απειλή μαχαιριού προσέγγισε δύο ανήλικα αγόρια, τους πήρε 100 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.
Στις 10.55, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού στην περιοχή του Παπάγου λήστεψαν δύο ανήλικα παιδιά και τους απέσπασαν 20 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Τέλος, στις 11.10, στην οδό Ελικώνος 10 στο Χαλάνδρι, δύο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν ανήλικο και, με την απειλή βίας, του πήραν το μπουφάν που φορούσε. Οι δράστες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα από την Άμεσο Δράστη.
Οι δράστες που διέφυγαν αναζητούνται από την αστυνομία.
ΠΗΓΗ: zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια