Ο Μπένυ μας δουλεύει κανονικά. ''Συμπάσχω με τους πολίτες''


Οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο είπε ο υπουργός Οικονομικών, αναφερόμενος στο κούρεμα για το οποίο υπάρχουν θετικές ενδείξεις.
Απαντώντας σε ερώτηση....
του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή είπε πως το PSI προχωράει καλά και πως αυτό θα συντελέσει στην ελάφρυνση του ελληνικού λαού.


Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του περί “εξουθένωσής του” για να διευκρινίσει πως ο ίδιος έχει τεράστιες αντοχές και πως εννοούσε με τη φράση ότι «είμαι εξουθενωμένος» όχι ότι ήταν κουρασμένος αλλά ότι συμπάσχει με τον πολίτη που εξουθενώνεται. 


Επίσης ο υπουργός Οικονομικών δηλώνει πως έχει πλήρη συνείδηση του τι τραβάει σήμερα ο Έλληνας και ευχήθηκε... «μακάρι να μπορούσα να απαλλάξω από ένα μικρό βάρος τον Έλληνα πολίτη». 


Στην ευχή έμεινε ωστόσο...


Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νέων μέτρων ο Υπουργός οικονομικών 
είπε: "Δεν θα χρειαστεί να επιβαρύνουμε τον Έλληνα πολίτη… Δεν θα μειώσουμε μισθούς και συντάξεις, ούτε θα ανεβάσουμε φορολογικούς συντελεστές, θα μειωθούν περαιτέρω οι δαπάνες" ενώ σημείωσε ότι τα μέτρα του 2014-15 θα είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που έχει ζήσει ο ελληνικός λαός.


Δηλαδή δεν θα είναι και τα χειρότερα που έχουμε δει...


Ο Αλέξης Τσίπρας απ' την πλευρά του έκανε λόγο για ανελέητες θυσίες δύο ετών χωρίς κανένα αποτέλεσμα καλώντας την κυβέρνηση και τον Υπουργό Οικονομικών να παραδεχτεί ότι η συνταγή απέτυχε.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.