ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. Φαραντάτο....


Κύριε Φαραντάτο διάβασα την εμπεριστατωμένη και ξεκάθαρη απάντηση επιστολή που στείλατε στον αυτόκλητο δημόσιο εισαγγελέα Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. 
Κατ' αρχάς θέλω να σας πω ότι αν ήμασταν γείτονες δύσκολα θα σας συμπαθούσα διότι δεν έχω καθόλου καλή γνώμη για τους ενστόλους στην Ελλάδα κυρίως για τους μπάτσους , δεν εκτιμώ....
και καθόλου τους στρατιωτικούς διότι απο την εμπειρία μου στην Λήμνο σαν έφεδρος ανθυπολοχαγός μου έδειξε ότι είναι τεμπέληδες,ανίκανοι και φυγόπονοι και κάποιοι απο σας είναι και φασιστόμουτρα όπως είναι και πολλοί περισσότεροι στην πραγματικότητα στην πολιτική Ζωή και στα πολιτικά κόμματα. 
Εννοώ κάτι φασιστοειδή που ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ αναλαμβάνουν τον ρόλο του δημόσιου εισαγγελέα σαν τον Τριανταφυλοπουλο,τον Πρετεντερη,τον Λαζοπουλο,και πολλούς ακόμη όπως και κόμματα είτε είναι ακροδεξιά είτε είναι σταλινικού είδους φασιστικά (ΚΚΕ) είτε ροζ είδους αδερφίστικα (σύριζα κλπ)που βάση τους έχουν τον άκρατο ρατσισμό και φασισμό σε όποιον δήποτε Έλληνα νοιάζεται για την πατρίδα του. 
Η εμπειρία μου όμως στον στρατό (σαν αριστερός και κατά λάθος έφεδρος ανθυπολοχαγός σε μάχιμη μονάδα) εκτός των παραπάνω με έκανε να εκτιμώ πάρα πολύ την προσφορά όσων Αξιωματικών προσφέρουν πραγματικά γιατί αυτοί που προσφέρουν είτε λογω συνείδησης και χαρακτήρα είτε λόγω ειδικότητας βγάζουν την δουλειά και των πολλών φυγόπονων συναδέρφων τους. 
Εν πάσι περιπτώση θεωρώ οτι την επιστολή σας θα πρέπει να την στείλετε σε όλα τα μέσα και να απαιτείσετε να δημοσιευθεί ως το ελάχιστο για την αποκατάσταση της αλήθειας μετά απο αυτήν την διαστροφική εμμονή κάποιων να προσπαθούν να μας πείσουν οτι οπου να ναι θα κάνουν τα 22χρονα παληκάρια Ευέλπιδες πραξικόπημα. 
Θα μπορουσα να σας πω πολλα αρνητικα για το συναφι σας αλλα αν θελω να περιοριστω στο αυτο καθ' εαυτο γεγονος των Ευελπιδων μεταξυ αυτων και ο ανηψιος σας νοιωθω την αναγκη να σας συχαρω για τον ανηψιο σας να ευχαριστησω μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου μεσω του ανηψιου σας ολα τα παιδια διοτι την ημερα της παρελασης μολις τους ειπε ενας αξιωματικος οτι η παρελαση ματαιωνεται (γιατι ετσι γουσταρανε τα φασιστοειδη συνδικαλιστες του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ και του Συριζα)ΟΙ Ευελπιδες οπως τους ειδα στο βιντεο με ψυχη και εκεινη την νεανικη αγνοτητα για την πατριδα τραγουδησαν το Μακεδονια ξακουστη και τον Εθνικο Υμνο. 
ΝΟΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ 22ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. 
Ελα ομως που το αυτονοητο,το ποιο απλο η αγαπη σου για την πατριδα ειναι κοκκινο πανι για οσους εξυπηρετουν ξενα και προσωπικα συμφεροντα. 
Για να μη σας κουραζω αλλο ,πολυ απλα 
αναρωτιεστε στο τελος της επιστολη σας αν εχουν οι Τριανταφυλοπουλοι καποια λαγνεια σχετικα με το ονομα σας, εγω πιστευω οτι ειναι λαγνεια οχι προς το ονομα σας αλλα μια λαγνεια και μισος μαζι ενος κυναιδου απεναντι σε εναν πολυ ωραιο και αρενωπο αντρα.Ενος λιποτακτη απεναντι σε εναν που αγαπαει την πατριδα του.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!! 
Αυτην την ψυχικη διαστροφη ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι εισπρατετε μαζι με ολους τους 22χρονους Ευελπιδες μεσα στους οποιους ειμαι βεβαιος οτι βρισκονται (ισως λιγοι ) και υγιη αριστερα παιδια με σεβασμο στον συνανθρωπο και την κοινωνικη δικαιοσυνη ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. 
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ θελω να τους πω ενα μεγαλο ευχαριστω ,ειναι μια υγιης μεριδα της νεολαιας που τοσο πολυ αναγκη εχουμε και εχοντας τα ιδανικα στην ψυχη τους (ιδανικα που ουτε θεωρητικα γνωριζουν Τριανταφυλλοπουλοι ,Λαζοπουλοι,Πρετεντερηδες,Λαλιωτηδες κλπ)κοντρα στην προπαγανδα των καιρων ασχετα απο τις πολιτικες κοσμοθεωριες που πιστευει ο καθενας τους ας κρατησουν ασβεστη την φλογα της αγαπης για την Ελλαδα που τοσο πολυ και πολλοι προσπαθουν να την σβυσουν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια