Πρίγκιπας Αλ Σαούντ: Βάζω 500 εκ. θα πάρω τρείς ομάδες και θα φτιάξω έναν κολοσσό..


Νέα πρόταση μαμούθ ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ σκοπεύει να καταθέσει ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Σουλτάν Αλ Σάουντ για την εξαγορά τριών κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων και τη μετατροπή τους σε έναν πανίσχυρο κολοσσό, που θα μεσουρανήσει τόσο στην σουπερ λίγκα αλλά και στα ευρωπαϊκά σαλόνια. 

Σύμφωνα με το μεγαλεπήβολο σχέδιο θα....
συγχωνευθούν τα «Ταταύλα», οι «Κουκουβάουνες»  και τα «Άνω Κρεμαστά», που θα είναι και η τελική επωνυμία που θα διατηρήσει το νέο ποδοσφαιρικό σχήμα.

«Και οι τρεις αθλητικοί σύλλογοι επιλέχθηκαν σχολαστικά και αποτέλεσαν προσωπικές επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα. Τα Άνω Κρεμαστά μπορούν και θα βάλουν τη σφραγίδα τους στα ποδοσφαιρικά και στα κοινωνικά δρώμενα της χώρας», αποκαλύπτει ο πρίγκιπας.

Το ναυάγιο του ΠΑΟ
Αυτή τη φορά ο πρίγκιπας φαίνεται να εγκαταλείπει οριστικά τα σχέδια του για την εξαγορά του Παναθηναϊκού μιας και το ολοκαίνουριο επενδυτικό πρόγραμμα θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το ναυάγιο με την πράσινη ΠΑΕ ο Σουλτάνος αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος που τον συμβούλευσε να αποχωρήσει δεν ήταν άλλος από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Ο Γιώργος με συμβούλευσε να αποχωρήσω από το Παναθηναϊκό, καθώς μου είχε έτοιμη βιώσιμη εναλλακτική πρόταση. Άλλωστε μας συνδέει βαθιά φιλία ετών», λέει ο πρίγκιπας.


 Δεσμοί αίματος
 «Γνωριστήκαμε πριν χρόνια στην Τρίπολη της Λιβύης όταν ο Γιώργος είχε επισκεφτεί τον σύντροφο του στη Σοσιαλιστική Διεθνή, τον μακαρίτη τον Μουαμάρ Καντάφι. Εκεί του γνωστοποίησα πρώτη φορά τις προθέσεις μου», εξομολογείται ο Αλ Σαούντ και συνεχίζει: «Ήταν άσχετος με το ποδόσφαιρο, όλη την ώρα μιλούσε για το ποδήλατο του! Δεν άντεξα και του μίλησα ανοιχτά, θέλω να αγοράσω μία ελληνική ομάδα του είπα, Λεφτά υπάρχουν. Αμέσως έλαμψε από χαρά και μου κλείσε πονηρά το μάτι. Είμαι μέσα, πάμε, μου αποκρίθηκε. Για τη δική του προστασία έβαλα τον Βλάση Τσάκα σαν προπέτασμα καπνού να μιλάει με το Παναθηναϊκό αντί του Γιώργου. Ο «Νεροβούβαλος»(σ.σ. εννοεί τον Τσάκα) δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας βαστάζος, μία βιτρίνα. Πραγματικός εντολοδόχος των επενδυτικών μου σχεδίων ήταν ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου». 


Ύστερα από το ναυάγιο με το τριφύλλι, ο Σαουδάραβας κροίσος πρόκειται να ανακοινώσει την απομάκρυνση του Βλάση Τσάκα και την αντικατάσταση του με τη Δέσποινα Μοιραράκη. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η πληθωρική Δέσποινα είναι η μόνη που μπορεί να φέρει την αραβική άνοιξη στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα πληθαίνουν τα σενάρια για τον τεχνικό των Άνω Κρεμαστών. Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα προπονητών εγνωσμένης αξίας, με επικρατέστερη λύση αυτή του Νίκου Αλέφαντου. 
Γ.Μ.
http://ellinofreneia.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια