Πάμε για εκλογές 20 Μαΐου ! ! !


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΜε μία απόφαση, ο Λουκάς Παπαδήμος , ουσιαστικά παρατείνει το χρόνο παραμονής του στην πρωθυπουργία και ...δείχνει με έμμεσο τρόπο την πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών!
Σύμφωνα με το έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας, o Λουκάς Παπαδήμος, ορίζει στον Γεώργιο Γλυνό, πρώην....
στέλεχος της Ευρωπαικής Επιτροπής καθήκοντα συμβούλου του, έως τις ...15.5.2012, με το ημερολόγιο να δείχνει την αμέσως επόμενη Κυριακή, 20 Μαϊου του 2012 και αυτή να φαντάζει ως η πιθανότερη πλέον ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών!
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο «αναθέτουμε στον Γεώργιο Γλυνό του Βασιλείου, οικονομολόγο, πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθήκοντα συμβούλου του Πρωθυπουργού επί ευρωπαϊκών θεμάτων που άπτονται του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής της Ελλάδας, από τις 16.11.11 έως 15.05.12»
Μάλιστα αν ληφθεί υπ όψιν πως η θητεία ενός συμβούλου πρωθυπουργού είθισται να τελειώνει, μόλις ολοκληρωθεί και η θητεία του πρωθυπουργού, αντιλαμβάνεται κάποιος πως ο Λουκάς Παπαδήμος, έχει αποφασίσει να παρατείνει την πρωθυπουργία του τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη, βάζοντας νέους πονοκεφάλους στο ...κεφάλι του Αντώνη Σαμαρά
parapolitika.gr
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...