1-3 Η ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΟ ΓΚΡΑΤΣ (VIDEO)

Εξαιρετική η ΑΕΚ στην αυλαία του Europa League, επιβλήθηκε κατά κράτος της Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία επικρατώντας με 3-1, αποτέλεσμα που της έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης και παράλληλα την 3η θέση.

Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του UPC Arena και από τα πρώτα κιόλας λεπτά έκλεισαν την αυστριακή ομάδα στα καρέ της, με διαδοχικές ευκαιρίες. 

Στο 10' ο Μανωλάς με σουτ από το ύψος της περιοχής μετά από φάση διαρκείας, άνοιξε το σκορ για την Ένωση σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την υπεροχή της ελληνικής ομάδας.

Όπως άρχισε το πρώτο ημίχρονο, έτσι και ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να βρίσκει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 43' ο Γκερέιρο με όμορφη ενέργεια από αριστερά, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μπερνς ο οποίος από κοντά με το στήθος έκανε το 2-0 για την Ένωση.

Στο δεύτερο μέρος η Στουρμ ανέβασε ταχύτητα και κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο διάστημα που οι Αυστριακοί υπερείχαν, κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την άμυνα της ΑΕΚ με γκολ του Κάιντζ στο 59' μετά από σέντρα του Στάντφεστ, ο οποίος υποδέχτηκε την μπάλα από οριακή θέση οφσάιντ.

Με την πάροδο του χρόνου και μετά το αρχικό μούδιασμα, η ΑΕΚ ανέκαμψε και κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα γκολ. Στο 77' ο Κλωναρίδης με κούρσα από αριστερά έφτασε στην αυστριακή περιοχή και με ξερό σουτ νίκησε για τρίτη φορά στο παιχνίδι τον Τσάβλινα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.




 

 

 
pamesports.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια