Αποκάλυψη Newsit - Παπαδήμος: “Τις αποφάσεις θα τις παίρνω εγώ”

Όταν περνούσαν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για την πρώτη επίσημη σύσκεψη που θα οδηγούσε στον σχηματισμό κυβέρνησης οι εκπρόσωποι των κομμάτων δεν ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν.

Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, πήγε λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ήταν χαμηλών τόνων, εξαιρετικά ευγενής αλλά απολύτως αποφασιστικός για όλα όσα έχει και θέλει να κάνει....


Τους εξήγησε ότι η σύσκεψη αυτή δεν θα είναι η τελευταία αλλά θα μετεξελιχθεί σε μια μορφή οργάνου που θα διαχειρίζεται τα πάντα. 

Σίγουρος και απολύτως αποφασισμένος για όσα θέλει να εφαρμόσει του εξήγησε ότι αυτο το όργανο, αυτή η επιτροπή θα μπορεί να έχει λόγο σε θέματα σημαντικά.

“Δεν θέλω διαρροές. Τα κόμματα με ανέδειξαν και σε αυτά έχω υποχρέωση αλλά λόγο θα δώσω στον λαό”, φέρεται να είπε ο κ. Παπαδήμος.

Οι συνομιλητές του, κατάλαβαν ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αναλάβει αυτή την θέση για να φέρει εις πέρας σημαντικά ζητήματα και είναι απόλυτα αποφασισμένος να τα κάνει ΄πως εκείνος νομίζει.

Τους είπε επίσης, ότι θα μαζέψει τα ονόματα, θα ακούσε τα κόμματα αλλά εκείνος θα πάρει τις αποφάσεις του. Για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση όχι μόνο διαρροές αλλά ούτε και ίντριγκες!

Οι περισσότεροι από τους συνομιλητές του έφυγαν σχεδόν ενθουσιασμένοι αλλά και έχοντας επίγνωση ότι είναι ειλικρινής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια