Μπράβο Νικολόπουλε. Για άλλη μια φορά μάγκας ο Αχαιός.


Παρέμβαση στη ΝΕΤ έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος και κράτησε ψηλά την αξιοπρέπεια του.
Το σκηνικό, γνωστό. Αγιογραφία του Παπαδήμου. Ζήτω η εθνοσωτήριος (Κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας την αποκαλούσαν).Καλεσμένοι; Γνωστοί. Πασόκοι βουλευτές που δακρύζουν από χαρά....
προσδοκώντας να μοιραστούν το κυνήγι των πολιτών και με γαλάζια θηράματα. Αντιπροσωπευτικό δείγμα καλεσμένου από πλευράς ΝΔ; Βαρβιτσιώτης…
Βγαίνει λοιπόν ο Αχαιός στο 32ο Παπαδήμο Ελέησον, και τους κάνει τσίρκο…
-Για ποιά κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας μιλάτε βρε παιδιά; Μεταβατική Κυβέρνηση είναι, με σκοπό τις εκλογές και την δανειακή. Με τους όρους που αναφέραμε.
Από την άλλη ο Καρύδης του ΠΑΣΟΚ να ψέλνει: Μα τι λέτε κύριε Νικολόπουλε, ο διακεκριμένος κύριος Παπαδήμος, που θα μας σώσει θα αναλάβει την εφαρμογή των μέτρων κλπ κλπ.
-Λάθος κάνετε κύριοι, είτε ο Παπαδήμος είτε ο Πάπας (!!) να ήταν, τους στόχους της συμφωνίας θα επικυρώσει και θα πάει τάχιστα σε εκλογές!!
Καρύδης: Μα τι λέτε κύριε Νικολόπουλε; Ο έγκριτος κύριος Παπαδήμος…
-Μα κύριε Καρύδη, αφού ήταν τόσο εκλεκτός και τόσο έγκριτος, γιατί ο κύριος Παπανδρέου έκανε πέντε μερόνυχτα να τον προτείνει;(!!) Και επειδή δεν άκουσα τι είπαν οι προλαλήσαντες, μην τρέφετε προσδοκίες ότι θα βάλετε και άλλους στο μνημονιακό κάδρο. Η δανειακή θα ψηφιστεί μόνο εφ’ όσον πληρεί τους όρους που θέσαμε, (Ελληνικό δίκαιο, όχι εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, όχι νέο μνημόνιο).
Τους χάλασε το εθνοσωτήριο παρτυ και την τοτεμοποίηση του Παπαδήμου…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια