«Βράζει» το ΠΑΣΟΚ – Κάνεις δε θέλει τον Πετσάλνικο


Οι προειδοποιητικές βολές ακούστηκαν από νωρίς το πρωί. Πρώτα ήταν ο Γιάννης Ραγκούσης και μετά η Άννα Διαμαντοπούλου που ζήτησαν ούτε λίγο ούτε πολύ ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης να είναι τεχνοκράτης. «Φωτογράφισαν» μάλιστα τον Λουκά Παπαδήμο.


Όσο οι ώρες περνούσαν και η λύση Πετσάλνικου....
φαινόταν όλο και πιο κοντά, τόσο κόχλαζε η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. "Γιατί επελέγη ο άνθρωπος του Παπανδρέου; Γιατί αποκλείστηκε ο Λουκάς Παπαδήμος;" έλεγαν βουλευτές. Κάποιος φέρεται να είπε: "Κάναμε τόση φασαρία για να κάνουμε πρωθυπουργό τον αρχικηπουρό του Παπανδρέου;". 


Αντίθετος με την επιλογή Πετσάλνικου είναι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


Κορυφαίοι υπουργοί, ακόμη κι από εκείνους που θεωρούνται της επιρροής Παπανδρέου, ζητούν επιτακτικά από τον απερχόμενο πρωθυπουργό να αλλάξει γνώμη έστω και την τελευταία στιγμή, θεωρώντας ότι αν επιμείνει θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα. 


Το θέμα πλέον είναι τι προτίθενται να κάνουν όλοι όσοι αντιδρούν από εδώ και πέρα. Αν τελικά ο Φίλιππος Πετσάλνικος είναι ο πρωθυπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης, θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης;
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.