κ. ΨΥΧΑΡΗ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ; ; ; ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ....


Έγινε απόλυτα κατανοητό......Για τα χάλια μας φταίνε τα σταγονίδια της Χούντας που ετοιμάζουν πραξικοπήματα, Γουδιά κλπ. Είναι πραγματικά κρίμα το κατάντημα σοβαρών εφημερίδων όπως του Βήματος και της Καθημερινής, να έχουν γίνει όργανα φθηνής προπαγάνδας για....
την αποιδελογικοποίηση του Έθνους και να σερβίρουν στον κοσμάκη ότι μπαρούφα επιθυμούν για να τον αποπροσανατολίσουν από τη δυστυχία του.


Να ακούσω τη φωνή και τη διαμαρτυρία των αριστερών να το δεχτώ! Να ακούω όμως ευαισθησία για τα σταγονίδια από το ΒΗΜΑ το οποίο συνεργάστηκε αρμονικότατα με τη χούντα, ε αυτό ξεπερνά κάθε όριο θρασύτητας! Μήπως να θυμήσουμε το κάψιμο των φύλλων στο Σύνταγμα μετά την αποστασία? Μήπως να θυμίσουμε ότι το ΒΗΜΑ κυκλοφορούσε κανονικότατα στη χούντα? Μήπως να ξαναθυμηθούμε εκείνα τα περίεργα memo στο αρχείο του Μακαρίου που έλεγαν ότι το πραξικόπημα το είχε εμπνευστεί ο Λαμπράκης? Ντροπή !! Από τη φυλλάδα της διαπλοκής και της συνεργασίας με τη χούντα, να παίρνουμε και μαθήματα ευαισθησίας και δη δημοκρατικής!
Αποπροσανατολισμός. 


Σιγά τη Δημοκρατία που έχουμε δηλαδή! Μακάρι αυτή η 'Δημοκρατία' που έχουμε να διαλυθεί, γιατί είναι χειρότερη και από χούντα και από μοναρχία και από ο,τιδήποτε. Ποιος μας ρωτάει δηλαδή για όλα όσα κάνουν; Ποιες εκλογές έβγαλαν τον Παπαδήμο Πρωθυπουργό; Κυβερνούν φασιστικά όλοι οι σοσιαλιστές και βάζουν τα φερέφωνά τους, τους δημοσιογράφους να ασχολούνται με τέτοιες βλακείες. Τα σκάνδαλα που σας υπαγορεύουν φασιστόμουτρα δημοσιογράφοι ξέρετε να τα ανακαλύπτετε; Κάνεις όμως δεν έχει ανακαλύψει το πώς έχουμε φτάσει σε αυτήν την κατάσταση που είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών; Άντε να μας πείτε για αυτό κάτι και αφήστε τις αηδιούλες...


Το θέμα είναι κ. Ψυχάρη ότι με όλους τους άλλους θεσμούς η δικιά σας γενιά έχει παίξει χοντρά παιχνίδια. Όταν ζορίζεστε πετάτε μια φούσκα και νομίζετε ότι ο κόσμος θα τσιμπήσει? Τόσα χρόνια παίζετε βρόμικα παιχνίδια σε βάρος όλων των πολιτών. Ή μήπως είναι τυχαίο ότι οι "πολιτικοί σας προϊστάμενοι" έκαναν λόγο για πραξικόπημα στους ξένους και τώρα έρχεστε εσείς να το συνεχίσετε?


ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ........

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια