Οδηγός ταξί πάτησε επίτηδες πελάτη του


Η απάνθρωπη συμπεριφορά πολλές φορές ξεπερνά τη φαντασία. Αυτό συνέβη στην περίπτωση ενός ταξιτζή που δεν δίστασε να παρασύρει με το όχημα του τον πελάτη του μετά από λογομαχία  (pics+vid)
Ένα απίστευτο συμβάν κατέγραψαν οι κάμερες σε....
κεντρικό δρόμο του Bristol στην Αγγλία όταν ένας ταξιτζής τραυμάτισε τον πελάτη του μετά από έναν λεκτικό διαπληκτισμό.
Ο πελάτης θεώρησε ότι ο οδηγός ταξί τον υπερχρέωσε καθώς είχε συμφωνήσει μαζί του να σταματήσει την κούρσα όταν το ταξίμετρο θα έφτανε στις 6 βρετανικές λίρες. Βλέποντας όμως πώς ο ταξιτζής τον αγνόησε, ο πελάτης αποφάσισε να βγει από το όχημα, να σταθεί μπροστά του και να βγάλει φωτογραφία τις πινακίδες, προκειμένου να προβεί σε καταγγελία.
Στη συνέχεια όμως, ο 47χρονος ταξιτζής απείλησε τον διαμαρτυρόμενο πώς, αν δεν έφευγε από μπροστά του θα τον πατούσε, κάτι που μερικά δευτερόλεπτα αργότερα έκανε πραγματικότητα.
Ο νεαρός έπεσε λιπόθυμος και τραυματισμένος στο έδαφος, ενώ οι άνθρωποι που βρίσκονταν μαζί του έτρεξαν να τον βοηθήσουν.
Ο οδηγός ταξί καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για επικίνδυνη οδήγηση, κάτι που δημιούργησε αντιδράσεις για το κατά πόσο η ποινή είναι αυτή που του άξιζε, ενώ του απαγορεύτηκε να οδηγεί για δύο χρόνια.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια