“Δεν φεύγω” τους είπε ο Παπανδρέου !!!


Παρά το κλίμα σε βάρος του ο Γ. Παπανδρέου επιμένει να παραμένει γαντζωμένος στην πρωθυπουργική καρέκλα και να ζητά μάλιστα να ξεκινήσει διεργασίες με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Είπε επίσης “όχι” σε εκλογές επειδή θα κάνουν κακό στον τόπο, ενώ ο ίδιος δεν κάνει.
Μεταξύ άλλων:
Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης και είπε....
ότι αύριο θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα τον ενημερώσει για πρόθεσή του να ξεκινήσει διαβουλεύσεις με τα κόμματα για τον σχηματισμό “ευρύτερης κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας”.
Κατήγγειλε ότι δέχεται επίθεση από …συμφέροντα τα οποία θέλουν κυβέρνηση “ανδρείκελο”.
Χαρακτήρισε ύψιστο συμφέρον και καθήκον την επικύρωση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου και απόλυτη εθνική προτεραιότητα την εφαρμογή της.
Υπογράμμισε ότι τους τελευταίους 24 μήνες έδωσε μάχη άνευ προηγουμένου για να σωθεί η χώρα, μόνος από όλη την ηγεσία του πολιτικού συστήματος, με μοναδική στήριξη την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και τους πολίτες.
Κατηγόρησε τη ΝΔ για … μηδενιστική κριτική για τα πάντα. Κάποιοι παραιτούνται.
Διαβάστε και τι άλλο είπε και γελάστε αν δεν χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο:
«Να ξεφύγουμε από το στενό κομματικό μας συμφέρον για το συμφέρον της πατρίδας»
«Δεν με ενδιαφέρει αν εγώ δεν ξαναεκλεγώ. Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι η καρέκλα μου».
«Ποτέ δεν είδα την πολιτική ως επάγγελμα. Ελπίζω να συμβολίσουν αυτές οι πράξεις μου μια διαφορετική κουλτούρα στην πολιτική».
«Αυτό που πρέπει να διασφαλίσουμε αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια της χώρας, τον κίνδυνο που έχει προκύψει από την έλλειψη συναίνεσης».
«Η νέα κυβέρνηση θα είναι εγγυητής των συμφερόντων και του πλούτου του ελληνικού λαού».
«Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης για να πορευτεί η χώρα με ασφάλεια και σιγουριά στα επόμενα βήματα. Η χώρα είναι πάνω από όλους μας και είμαι σίγουρος πως ενωμένοι θα βαδίσουμε μπροστά και θα τα καταφέρουμε»
 ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια