Ο Γιάννης Ραγκούσης κατέληξε στο υπουργείο Άμυνας για να... σιδερώνει τις στρατιωτκές στολές!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΧωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες ο νέος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας


Γερό χουνέρι επεφύλασσε η μοίρα στον Γιάννη Ραγκούση, καθώς απο υπερυπουργός Υποδομών κατέληξε στο υπουργείο Άμυνας για να... σιδερώνει τις στρατιωτκές στολές!


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά....
ο πρώην στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και νυν μέλος της ομάδας των «τριών διαδόχων» του ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες στο νέο του πόστο, καθώς η έλευση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ενός πολιτικού με μεγάλο εκτόπισμα, μηδενίζει εκ των πραγμάτων τα περιθώριά τόσο για άσκηση ουσιαστικής πολιτικής απο τον ίδιο, όσο και για επικοινωνιακή αξιοποίηση της παρουσίας του εκεί.


Έτσι, ήδη στους διαδρόμους του τρίτου ορόφου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα ανέκδοτα περί... νέου καταστήματος goody's στο Πεντάγωνο, μιας και ο κ. Ραγκούσης διατηρούσε στην Πάρο κατάστημα της συγκεκριμένης εταιρείας fast food.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Απόφαση του Αβραμόπουλου λέγεται οτι είναι να δώσει το «δεύτερο βιολί» στον αντιπρόεδρο του ΛΑΟΣ και αναπληρωτή υπουργό Γεώργιο Γεωργίου, ενώ ο Κώστας Σπηλιώπουλος (ΠΑΣΟΚ) θα διατηρήσει τις αρμοδιότητές του.
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια