Προπηλακισμοί βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε Κατερίνη, Τρίκαλα, Βέροια και Αθήνα το σαββατοκύριακο. (video)

Έντονα αποδοκιμάστηκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μέλη της κυβέρνησης σε Κατερίνη, Τρίκαλα, Βέροια και Αθήνα το σαββατοκύριακο. Καθημερινό φαινόμενο πλέον οι προπηλακισμοί πολιτικών (Vids)

Στην Κατερίνη, κατά τη διάρκεια....
της μαθητικής παρέλασης για την απελευθέρωση της πόλης, οι μαθητές γύρισαν το κεφάλι προς την αντίθετη κατεύθυνση, όταν πέρασαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.
Παρόντες ήταν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, Θ. Παπαγεωργίου και Μαρία Μίχου, που αποδοκιμάστηκαν έντονα από πολίτες, που φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.
"Σήμερα γιορτάζουμε απελευθέρωση και όχι χούντα", "Τι ήρθατε να κάνετε εδώ", "Προκαλείτε το δημόσιο αίσθημα, είστε δωσίλογοι", ήταν μερικά μόνο από τα συνθήματα, που φώναξαν αγανακτισμένοι πολίτες προς τους βουλευτές.
Μετά το τέλος της παρέλασης, δυνάμεις της αστυνομίας εμπόδισαν κάποιους από τους πολίτες που είχαν απειλητικές διαθέσεις να πλησιάσουν στην εξέδρα των επισήμων.
Παρόμοιο σκηνικό διαδραματίστηκε και στην Βέροια, όπου βρέθηκε ο υφυπουργός Επικρατείας, Αγγελος Τόλκας.
Όπως αναφέρει το va-portal.gr, λίγο πριν την παρέλαση, αγανακτισμένοι πολίτες στάθηκαν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.
Οι αγανακτισμένοι της πόλης παρά τις αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στο σημείο και εκδήλωσαν την οργή τους προς την εξέδρα των επισήμων, μουτζώνοντας και αποδοκιμάζοντάς τους.
 
Στα Τρίκαλα, στόχος υβριστικών συνθημάτων έγινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, ενώ στην Αθήνα, στο Γαλάτσι, σε τελετή για τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ν.Μανδηλαρά, ο Απόστολος Κακλαμάνης βρέθηκε αντιμέτωπος με πολίτες που τον εξύβρισαν.
Οι πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τον κ.Κακλαμάνη, ο οποίος προσπάθησε να απαντήσει, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι.
 
Ακόμη, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κολωνακίου, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος, έγινε στόχος ύβρεων εκ μέρους εργαζομένων στην καθαριότητα, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του, τον πλησίασαν, εκφράζοντας έντονα τις αποδοκιμασίες τους προς την κυβερνητική πολιτική. Από τη μεριά του, ο κ. Κουκουλόπουλος τους άκουσε για λίγο χωρίς να κάνει όμως διάλογο και έπειτα μπήκε στο αυτοκίνητο του και αποχώρησε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια