Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας ζητάει επίμονα να ξεπαγώσουν έργα που έχουν να κάνουν με την Siemens.


Από τον πρωθυπουργό, μέχρι τον κάθε υπουργό που συναντά ο κ. Ρέσλερ το πρώτο θέμα που θέτει είναι να ξαναμπεί η Siemens στα Μεγάλα Εργα. 
(σσz. Για να δούμε ποιος έχει τα άντερα να υπογράψει για να ξαναπάρει έργα η siemens. Η πλάκα είναι ότι κανένας δεν τολμάει να το κάνει, παρόλο που είσαστε Φιλιππινέζες.)"Είναι πολύ σημαντικό να το θυμάσαι. Μια λέξη μόνο είναι: Siemens""Είναι πολύ σημαντικό να το θυμάσαι. Μια λέξη μόνο είναι: Siemens"
"Siemens, Siemens, Siemens...""Siemens, Siemens, Siemens..."
Από το ξέσπασμα του σκανδάλου Siemens, μέχρι σήμερα το ελληνικό δημόσιο έχει παγώσει κάθε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία αφού κανείς αρμόδιος δεν αναλαμβάνει να βάλει την υπογραφή του.

Ο κ. Ρέσλερ, είδε τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Περιβάλλοντος και η εικόνα που διαπίστωσαν όλοι ήταν οτι ήταν πιο φιλικός, πιο θετικός, πιο μετριοπαθής σε σχέση με τα ζητήματα της Ελλάδας. Και μπορεί ο πρωθυπουργός να αισθάνθηκε υπερήφανος για όσα έχουμε καταφέρει αλλά ο κ. Ρέσλερ δεν έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό... Ούτε και απαισιόδοξος βέβαια εμφανίστηκε.
"Ας χαμογελάσουμε στο φακό""Ας χαμογελάσουμε στο φακό"
"Τι είναι αυτά εδώ; Ασημικά; Έτσι τα λέτε;""Τι είναι αυτά εδώ; Ασημικά; Έτσι τα λέτε;"
Από την ελληνική πλευρά τονίστηκε η ανάγκη να λειτουργήσουν οι θεσμοί και της Γερμανίας και της Ελλάδας και μεταφέρθηκε στον γερμανό αξιωματούχο οτι ο γερμανικός λαός δεν θα χάσει και θα πάρει πίσω τα λεφτά του.
"Τους το είπα ξεκάθαρα: η λέξη κλειδί είναι μια Siemens""Τους το είπα ξεκάθαρα: η λέξη κλειδί είναι μια Siemens"
"Πως να του το πω τώρα που φοράει ακουστικά;""Πως να του το πω τώρα που φοράει ακουστικά;"
Εντυπωσιακό λένε, είναι αυτό που γίνεται με την πολυπληθή ομάδα από επιχειρηματίες και δημοσιογράφους που ακολουθεί τον κ. Ρέσλερ. Οι περισσότεροι όταν είναι σε κλειστό χώρο δεν βλέπουν την ώρα να βγούν στην λιακάδα, κάτι που εμάς μας περισσεύει.... Και ίσως είναι το μόνο...
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...