Ρόμπα το FIMOTRO: Photoshopια ο τίτλος ειδήσεων της ΝΕΤ που παρουσίασε-Άλλη μια μήνυση για το γνωστό δημοσιογράφο

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η διοίκηση της ΕΡΤ για παραποίηση τίτλου στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων-Την πάτησαν και σοβαρές σελίδες αναδημοσιεύοντας τη Photoshopια του FIMOTRO-Ο δημοσιογράφος στην προσπάθειά του να ζητήσει συγγνώμη αφήνει να εννοηθεί ότι το έβαλαν άλλοι και αυτός απλά το αναδημοσίευσε!

«Μια πρωτοφανή αθλιότητα....
σε βάρος της ΕΡΤ, διέπραξαν σήμερα «άγνωστοι», που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ιστοτόπων δικτύωσης (blogs), παραποιώντας με δόλιο τρόπο - μέσω φωτομοντάζ - τίτλο του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ (Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011) στις 21:00», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που συνεχίζει:

«Η αήθης αυτή ενέργεια, που έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, φανερώνει το ποιόν των συγκεκριμένων ανθρώπων και το πώς αντιλαμβάνονται τις αρχές της Ελευθερίας του Τύπου, της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας και της Δημοκρατίας».

Η ΕΡΤ Α.Ε. δηλώνει ότι θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθούν και να λογοδοτήσουν, όπως υπογραμμίζει, «οι υπεύθυνοι αυτής της απάτης σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και των εργαζομένων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, με τη δουλειά των οποίων δεν μπορεί να παίζει κανείς». Εξάλλου, σημειώνει, «για κάθε κακόπιστο, και αυτό το δελτίο Ειδήσεων έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στον κεντρικό ιστότοπο της ΕΡΤ www.ert.gr ».

Αγωγή και μήνυση θα καταθέσουν ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. Λάμπης Ταγματάρχης, ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης Βασίλης Μπίτσης, ο Διευθυντής Ειδήσεων κ. Γιώργος Κογιάννης και η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ Έλλη Στάη.

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/10/fimotro-photoshop.html#more

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια