Οι πορείες σε όλη τη χώρα-Κρεμάλες, ένταση και μεγάλη συμμετοχή!

Στη Θεσσαλονίκη, μέλη του ΠΑΜΕ και των πρωτοβάθμιων σωματείων τσακώθηκαν και βρίστηκαν μεταξύ τους, στη γενική γραμματεία Μακεδονίας Θράκης. 


Κάποια στιγμή μάλιστα, μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων πέταξαν σκουπίδια στα μέλη του ΠΑΜΕ. Τα "πυρά" των διαδηλωτών....
πρωτοβάθμιων σωματείων δέχθηκε και ο γενικός γραμματέας του ΠΑΜΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος. Δείτε το βίντεο του thousandnews...
Στην Κάτω Αχαϊα, έφτιαξαν κρεμάλες για τους βουλευτές. Αγανακτισμένοι πολίτες έστησαν 9 κρεμάλες σε κεντρική πλατεία, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα οργής προς τους βουλευτές, για το πολυνομοσχέδιο...
Οι κρεμάλες σε κεντρική πλατεία - ΦΩΤΟ από dete.gr
Μάλιστα σε κάθε κρεμάλα έχει γραφτεί και το όνομα του Βουλευτή, με τον χαρακτηρισμό "προδότης". 
Οι κρεμάλες σε κεντρική πλατεία - ΦΩΤΟ από dete.gr
Στο πάνω μέρος κάθε κρεμάλας οι αγανακτισμένοι έγραψαν τα ονόματα των βουλευτών Αχαϊας - ΦΩΤΟ από dete.gr
Στο πάνω μέρος κάθε κρεμάλας οι αγανακτισμένοι έγραψαν τα ονόματα των βουλευτών Αχαϊας - ΦΩΤΟ από dete.gr

Στην Πάτρα, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 13.00 η συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης τα πρωτοβάθμια Σωματεία του Εργατικού Κέντρου. Στην ουρά της πορείας βρίσκονταν περίπου 300 αντιεξουσιαστές οι οποίοι μάλιστα παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου.Αρκετοί από τους νεαρούς φέρουν κράνη και φορούν κουκούλες. Κλειστή παραμένει η οδός Κορίνθου στο ύψος της Κολοκοτρώνη. Επίσης συγκεντρωμένοι παραμένουν λίγο πιο κάτω στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Όλγας) μέλη αριστερών κομμάτων και οργανώσεων.
Στυγμιότυπο της πορείας - ΦΩΤΟ από thebest.gr
Στυγμιότυπο της πορείας - ΦΩΤΟ από thebest.gr

Στην Ξάνθη, οι διαδηλωτές αποφάσισαν να κατευθυνθούν προς το υποκατάστημα της ΔΕΗ για να καταθέσουν σχετικό υπόμνημα το οποίο είχαν συντάξει. Ωστόσο όταν έφτασαν στη ΔΕΗ οι εργαζόμενοι του εκεί υποκαταστήματος προχώρησαν σε αποχή από τα καθήκοντά τους, κλείνοντας το κτήριο και συμμετέχοντας στην πορεία.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης, ενώ λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν και πάλι στην κεντρική πλατεία πραγματοποιώντας ανοιχτή συνέλευση ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες κινητοποιήσεις τους.

Δείτε το βίντεο του thrakitoday.com


Χιλιάδες οι διαδηλωτές που βγήκαν και στους δρόμους της Κρήτης. Στο Ρέθυμνο χαμηλοί είναι οι τόνοι. Παραμένει σε κατάληψη το κτίριο της Αντιπεριφέρειας, από εργαζόμενους στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου...

Στα Χανιά οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν με συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης, με κατεύθυνση την πλατεία Δικαστηρίων. 

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια