Μαχαίρωσαν πρώην σύζυγο βουλευτή της ΝΔ

Σοκ στον Βόλο. Θύμα επίθεσης έπεσε η πρώην σύζυγος του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Θανάση Νάκου. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Με μαχαίρι ή κατσαβίδι, από το οποίο επήλθε τραύμα στην κοιλιακή χώρα βάθους 2 εκ., επιτέθηκε άγνωστος τα ξημερώματα της Τρίτης και ώρα 12.30 περίπου, στην....
πρώην σύζυγο του Βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Νάκου, Άννα.
Η κ. Νάκου, η οποία μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν του δημόσιου νοσοκομείου δεν διατρέχει κίνδυνο της ζωής της.
Το χρονικό της επίθεσης
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν στις 12.30 περίπου σήμερα τα ξημερώματα, όταν η κ. Νάκου φτάνοντας με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της, επί της οδού Πλαστήρα στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου Βόλου και στην προσπάθειά της να παρκάρει στο γκαράζ, δέχτηκε επίθεση κουκουλοφόρου με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι ή κατσαβίδι), από το οποίο της προκλήθηκε τραύμα στην κοιλιακή χώρα βάθους 2 εκ.
Η άτυχη γυναίκα άρχισε φωνάζει για βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.
Ακολούθησε η μεταφορά της στο Νοσοκομείο του Βόλου και η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για τα περαιτέρω, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο της ζωής της.
Το περίεργο της υπόθεσης, το οποίο και κάνει τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να αποκλείουν το ενδεχομενο κίνητρο της ληστείας, είναι το γεγονός ότι τόσο η τσάντα της κ. Νάκου, όσο και τα κοσμήματά της, παρέμειναν ανέγγιχτα.
Ως εκ τούτου οι έρευνες στρέφονται ακόμα και στο ενδεχόμενο κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια