''Δεν ντρέπεστε που έρχεστε και κουρεμένοι''; - Τρελή γιούχα σε Μπεγλίτη και Μαγκριώτη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!


Όλα ξεκίνησαν την ώρα που οι δύο υπουργοί έφτασαν στον Άγιο Δημήτριο. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω, άρχισε να τους γιουχάρει και να φωνάζει ''κλέφτες''. Οι υπουργοί συνοδεύονταν από στρατονόμους, την ώρα που οι αστυνομικοί συγκρατούσαν τον κόσμο....


Ο κ.Μπεγλίτης βγαίνει από το αυτοκίνητο και οι αποδοκιμασίες ξεκινούν
Μάλιστα ένας από τους συγκεντρωμένους, όταν είχε μπροστά τους δύο υπουργούς τους είπε... το αμίμητο: ''Καλά, δεν ντρέπεστε; Έρχεστε και κουρεμένοι''; Λίγο αργότερα ακόμη ένας αγανακτισμένος επιτέθηκε φραστικά στον κ. Μαγκριώτη: ''Σε ψηφίσαμε και είσαι ανίκανος. Να φύγεις κλέφτη'' του είπε χαρακτηριστικά.
Το πλήθος αποδοκιμάζει τους δύο υπουργούς
Το πλήθος αποδοκιμάζει τους δύο υπουργούς
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έγινε έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου...
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τα "άκουσε" και από τον μητροπολίτη Άνθιμο ο οποίος ζήτησε την επαναλειτουργία του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης ενώ από άμβωνος εκτίμησε πως "φτάσαμε εδώ και από δικά μας λάθη αλλά και από λάθη των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών" και δήλωσε ότι "δεν θέλουμε άλλα αφεντικά στην πατρίδια μας". 

Οι εκπρόσωποι της ΝΔ, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Κώστας Γκιουλέκας, δεν μπήκαν στην εκκλησία από την κύρια είσοδο. Το ίδιο έκαναν και κατά την έξοδό τους, για να αποφύγουν τις αποδοκιμασίες.
Νέες ακόμη εντονότερες αποδοκιμασίες κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας κατά την αποχώρησή του από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα κάποιοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να τον πλησιάσουν αλλά δεν τους το επέτρεψαν οι αστυνομικοί.
Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών Γ.Δημαράς τόλμησε να κάνει δηλώσεις καθώς λόγω του τεταμένου κλίματος κανείς άλλος από τους πολιτικούς δεν ήθελε να σταθεί μπροστά στα μικρόφωνα.

Ο κόσμος είχε δείξει τις διαθέσεις του από νωρίς το πρωί. Πριν φτάσουν οι υπουρ
γοί, είχε αρχίσει να φωνάζει συνθήματα. Δείτε το βίντεο από το seleo.gr
 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια