Το παράδειγμα του Τόλη.

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Κέρκυρας ο Τόλης Βοσκόπουλος παρέδωσε στον διευθυντή της τοπικής Δ.Ο.Υ. μια επιταγή των 20.000 ευρώ. Το ποσό αντιστοιχεί στην έκτακτη εισφορά που έπρεπε να πληρώσει για φέτος ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα χτες το απόγευμα, ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε καθυστερημένος και συνοδευόμενος από την την σύζυγο του Άντζελα Γκερέκου....

Εκείνος σωστός πρίγκιπας, μέσα στο κρεμ κοστούμι  του, που το ταίριαξε τέλεια με καφέ παπούτσια από δέρμα κροκόδειλου και άσπρο πουκάμισο με κίτρινη γραβάτα. Εξίσου κομψή και η δημοφιλής πολιτικός, σαν βασιλοπούλα, συνδύασε το λευκό της φόρεμα με καφέ παπούτσια και μαύρη ζώνη δημιουργίας του Βασίλειου Κωστέτσου.

Η εκδήλωση ήταν σύντομη και στον χαιρετισμό του ο κ. Βοσκόπουλος σημείωσε “Όταν η πατρίδα σου σε έχει ανάγκη, εσύ δεν πρέπει να κωφεύεις. Με τούτη την επιταγή βοηθώ τον τόπο που με γέννησε να βγει από την άβυσσο. Θέλω το παράδειγμά μου να το ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας. Μόνο αν είμαστε όλοι ενωμένοι θα φέρουμε πάλι την Ελλάδα μας εκεί που της αξίζει”. Καταχειροκροτούμενος κατέβηκε από το βήμα και κατευθύνθηκε προς την σύζυγο του, η οποία μετά βίας συγκρατούσε τα δάκρυα της καθώς οι τηλεοπτικές κάμερες δεν είχαν έρθει ακόμα.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Όλι Ρεν. Ο Ευρωπαίος επίτροπος που βρίσκεται στο νησί προκειμένου να προωθήσει το παραδοσιακό πιάτο της Κέρκυρας, το μπουρδέτο, σε χώρες της Ασίας. Ο κομισάριος της οικονομίας μίλησε με θερμά λόγια για τον δημοφιλή καλλιτέχνη “Εύχομαι τον δρόμο της συνέπειας και του πατριωτισμού που χάραξε ο Τόλης μας να τον ακολουθήσουν και άλλοι”

Η τελετή συνεχίστηκε με τον  Τόλη Βοσκόπουλο να τραγουδάει τις μεγάλες του επιτυχίες όπως το  “Πριν χαθεί το όνειρό μας” και την “Αγωνία”. Παράλληλα σερβιρίστηκε παστιτσάδα και τηγανίτες με μερέντα στους προσκεκλημένους του ζευγαριού.

Η κ. Γκερέκου ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε τον σύζυγο της να της αφιερώνει το “Αυτοκολλητάκι μου”. Δυστυχώς όμως, οι κάμερες οι οποίες στο μεταξύ είχαν καταφθάσει, δεν μπόρεσαν να απαθανατίσουν τη σκήνη. Ο δυνατός αέρας που έμπαινε από τα ανοιχτά παράθυρα του δημαρχείου, κουνούσε έντονα την κουρτίνα που βρισκόταν μπροστά από την πρώην υπουργό και καθιστούσε αδύνατο ένα καλό της πλάνο με δάκρυ. 

Η βραδιά έκλεισε με ένα ποτήρι ιταλικής γκράπας και τον κ. Βοσκόπουλο να φιλά παθιασμένα την σύντροφο του. Την στιγμή εκείνη όλοι σήκωσαν τα ποτήρια και έκαναν την ευχή να επανέλθει δυναμικότερα η κ. Γκερέκου στα πολιτικά δρώμενα του τόπου.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια