Διώξανε τους τοξικομανείς για να περάσει ο Παπανδρέου.

Η Κίνηση Πολιτών καταγγέλλει τη συντονισμένη επιχείρηση σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. κατά των τοξικομανών, λόγω της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Μιλούν για αδιαφορία του κράτους. Η περιοχή μετά "βυθίστηκε και πάλι στο σκοτάδι", αναφέρουν

Κάτοικοι και καταστηματάρχες του κέντρου....
της Αθήνας καταγγέλουν "επιχείρηση σκούπα" για τα μάτια του πρωθυπουργού με αφορμή την επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, δίπλα στην οδό Τοσίτσα, όπου βασιλεύει το εμπόριο ναρκωτικών.
Σε ανακοίνωσή της, η Κίνηση Πολιτών του Κέντρου Αθήνας (ΚΙΠΟΚΑ) αναφέρει ότι οι κλούβες των ΜΑΤ έφτασαν, απέκλεισαν την περιοχή και σε λίγα λεπτά έτρεψαν σε φυγή τους δεκάδες τοξικομανείς και ουσιοεξαρτημένους κατοίκους της οδού Τοσίτσα, εκκενώνοντάς την, προκειμένου να περάσει ο πρωθυπουργός.
"Οι γύρω περιοχές μέχρι την πλατεία Βικτωρία, έστω και για 2-3 ώρες, θύμισαν σε όλους τις καλές ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004", αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους μέλη της Κίνησης Πολιτών. "Θύμιζαν την παλιές καλές και ασφαλείς ημέρες διαμονής στο κέντρο".
Ωστόσο, σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι λίγο μετά την αναχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου και των κυβερνητικών στελεχών που τον συνόδευαν, στην περιοχή επανήλθαν ο φόβος και η ανασφάλεια.
"Ο πρωθυπουργός παραπλανήθηκε και αποκόμισε μία λάθος εικόνα για το τί πραγματικά συμβαίνει στο κέντρο καθημερινά. Για το πώς ζούμε εμείς εδώ. Για το καθεστώς τρόμου", συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:
"Καταγγέλουμε ανοιχτά την κυβέρνηση για την πλήρη αδιαφορία, με τις κλοπές, τις επιθέσεις και το εμπόριο ναρκωτικών που κάνουν τη ζωή των κατοίκων το λιγότερο εφιαλτική".
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια