Σήμερα κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω ποδηλατικού γύρου....

Από τις 8.00 το πρωί θα ξεκινήσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, εξαιτίας του 20ού ποδηλατικού γύρου.

Συγκεκριμένα στις 8.15 διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος των λεωφόρωνΒ.Κωνσταντίνου και Αρδηττού στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισίας, ενώ αργότερα θα κλείσει και το αντίθετο ρεύμα.

Από τις 9.00 θα κλείσουν....

επίσης οι Πειραιώς (στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς οδού και της πλ. Ομονοίας),Αθηνάς (σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), Σταδίου (σε όλο το μήκος της),Φιλελλήνων (σε όλο το μήκος της), Λ. Αμαλίας, (σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), Λ. Συγγρού, (στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας),Αθανασίου Διάκου (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Συγγρού), Β. Όλγας (σε όλο το μήκος της), Ακαδημίας (στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και της Β. Σοφίας),Πανεπιστημίου (σε όλο το μήκος της), Πατησίων (στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της πλατείας Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), Λ. Αλεξάνδρας (το κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πατησίων σε όλο το μήκος του), Λ. Κηφισίας (ρεύμα προς κέντρο πόλεως στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πανόρμου και της Λ. Αλεξάνδρας) και Β. Σοφίας (σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας).

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια